in ,

Moslékkoalíció – A hullarabló ellenzék hétfőn is csak vagdalkozott, a járvány elleni védekezést nem segíti! – Kocsis Máté rakott rendet

Nincs új a nap alatt

Nincs új a nap alatt.

Hulladék, és aljas ellenzékünk van.

Felszólalt Timcsi, Berci, Arató, meg a többi moslék. Hulladék, alja emberek. Gazemberek. És ezek felett ott áll egy részeg a lopott villájában. Semmi épkézláb javaslat, csak vagdalkozás, és Orbán Viktor legyilkosozása. Gusztustalan!

Az ellenzék, a baloldal nem tud mást, mint hullarablást elkövetni, és a védekezésben az egészségügyi dolgozókat gyalázzák lényegében. A kormány megteremti a feltételeket, az egészségügyi dolgozók pedig heroikus küzdelemben védekeznek a járvány ellen. Minden feltétel adott, minden biztosított! Az ellenzék valójában az egészségügyi dolgozókat támadja, az orvosokat, a nővéreket, a kormány megteremtette a feltételeket, nem igaz, hogy nyáron nyaraltak, és nem csináltak semmit: folyamatosan érkeztek a lélegeztetőgépek, folyamatosan ülésezett az Operatív Bizottság, és meghozták a lényeges döntéseket.

Magyarország ennél a baloldali ellenzéknél többet érdemel!

 

Szerencsére Kocsis Máté rendet tett hétfőn felszólalásában, és felszólította az ellenzéket, hogy fejezzék be a halál-kampányt. Majd Kocsis áramlopó, kokainozó pártnak nevezte a DK-t! Hibátlan!

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

 

Ettől agyad eldobod: a koronavírus-járvány közepén sarcolja meg V. Naszályi Márta az első kerületieket

Orbán Viktor egy államférfi, Gyurcsány meg egy részeg politikusbűnöző