in , ,

„Orbán Viktor miniszterelnök úr beugrott egy kávéra” – Győrbe utazott a kormányfő

Dézsi Csaba vezette körbe a kormányfőt.

Dézsi Csaba, Győr fideszes polgármestere hét kihívóval kell megküzdjön a június 9-ei önkormányzati választásokon – írja az Index. Ahogy a Mandiner megírta, a Fidesz is berúgta a kampányt, ez alól pedig természetesen Győr városa sem kivétel, ennek apropójából látogatott a városba Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor. Dézsi Csaba Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében azt írja, hogy a kormányfő „beugrott egy kávéra”, de ha már ott járt, akkor megmutatta neki a város nevezetességeit.

„Orbán Viktor miniszterelnök úr beugrott egy kávéra, s ha már itt járt, megmutattam a gyönyörű belvárosunkban felújításra váró Spartacus csónakházat, Vaskakas tavernát, a Schäffer házat és a Napóleon házat” – írta le a polgármester a posztban, amihez több képet is csatolt. Hozzátette, hogy mindketten azért dolgoznak, hogy „Magyarországon és Győrben is az emberek békében élhessenek”.

 

 

(Mandi)

 

 
 

 

 


 


     


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Pusztító mémek érkeztek Pszicho Petiről – A fél ország a csávón röhög

A Népszava munkatársa házhoz ment a pofonért, Rákay Philip oldalára kommentelt, de olyat kapott, hogy a fal adta a másikat…