in

Bréking! Felmérés: ha most lenne az országgyűlési választás, a Fidesz sz@rrá verné az ellenzéket

Akkor erről ennyit

Jelentős győzelmet aratna a Fidesz, ha most lennének a választások.

Kikutatták azt is, hogy a magyar lakosság több mint háromnegyede szerint több nőre lenne szükség a magyar politikában.

 

Egy most vasárnapi választáson a Fidesz–KDNP 48 százalékos listás eredményt érne el – derül ki a Magyar Társadalomkutató Kft. felmérésből, amelyet a Magyar Nemzet idézett. Ebben azt is írják, hogy a nők magasabb arányban szavaznának a Fideszre (ötven százalék), mint a férfiak (46 százalék), valamint, hogy a magyar lakosság több mint háromnegyede (77 százalék) szerint több nőre lenne szükség a magyar politikában.

 

Ha csak a nők szavaznának, akkor a pártok támogatottsága így alakulna:

  • A Magyar Kétfarkú Kutya Párt 11 százalékos támogatottsággal bír, ugyanakkor a nők csupán 9 százaléka voksolna rájuk.
  • A Mi Hazánk Mozgalom 10 százalékos listás eredményt érne el egy most hétvégi választáson, azonban a nők mindössze 6 százaléka szavazna rájuk, míg a férfiak esetén az országos eredményénél is jobban szerepelne 14 százalékos támogatói aránnyal.
  • A Demokratikus Koalíció 9 százalékos támogatottsággal rendelkezik, ami megegyezik a női biztos szavazók körében (9 százalék) látott támogatói körének arányával. A Momentumra a biztos szavazók 8 százaléka voksolna, míg a nők között ez az arány 9 százalék.
  • Önállóan a Jobbik – Konzervatívok (4 százalék), a Mindenki Magyarországa Néppárt (3 százalék), A Nép Pártján (3 százalék), a Második Reformkor (2 százalék), a Párbeszéd (1 százalék), az LMP (1 százalék) és az MSZP (0 százalék) sem jutna be a parlamentbe.
  • Ha azonban csak a nők szavazhatnának, a Jobbik 7 százalékos eredményt érne el, mellyel már átlépné a parlamenti küszöböt.

A kutatás ezer fő telefonos (CATI) megkérdezésével készült, az adatfelvételre 2024. március 4–6. között került sor. A minta reprezentatív a 18 évesnél idősebb lakosságra nem, kor, régió, településtípus és iskolai végzettség szerint. 1000 fős mintanagyság és 95 százalékos megbízhatósági szint esetén a maximális mintavételi hiba ± 3,16 százalék.

 

(Mandi)

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

 

A főpolgármester mindenki arcába belehazudik – Villamosozik 2 percet, aztán átül titokban az autójába – Jól át vagyunk verve!

A kormány megint jó döntést hozott – Óriási az érdeklődés az új tarifarendszer iránt – Az ellenzék kussol