in ,

Bognár Zsolt végre megmutatta, milyen egy normális ellenzék – Íme

Az ellenzék alapműködésének inverze. Édes, nyálcsorgató álmom

A baloldali potentátoknak álmomban elképzeltem fordított előjelű működését. Íme:
David Pressman megkérdezte, hogy mit segíthet a kormánynak.

Ursula von der Leyen leteremtette a napi rendszerességgel nála kilincselő momentumosokat, hogy igaz barátjáról és a szuverén nemzetállamok közösségében gondolkodó példaképéről, Orbán Viktorról egyszer és mindenkorra szálljanak le.
Dobrev Klára bevallotta, hogy annyi pénzzel Dáriusz király sem rendelkezhetett, amennyit ő formálisan megígért már minden társadalmi rétegnek, amióta a fakanál mellől kilépve a rivaldafénybe, országunkna

k főzögette ehetetlen virtuális kőlevesét, gazdagon körítve szaggatott demagógia galuskájával.
Szabó Tímea és Vadai Ágnes kart karba öltve Kálmán Olgával a nyakukon feszülő ereiket mellőzve, Fideszt gyalázó mondókájuk helyett, emberi lágéban, egyszer az életben egyetemes érvényességgel és nem politikai pártfüggőségüktől vezetetten keltek védelmére a semmilyen körülmények között nem lek*rvázható jobboldali nőtársaiknak.

Gyöngyösi Márton dűlőre jutott magával arról, hogy amikor a politikai kocsma asztalánál a zenét rendelte és rendelni fogja, akkor pártja énekesmadarai vele, mint főszólistával a jövőben az antiszemitizmus vonatkozásában a fő vagy az ellenszólamot szeretnék-e énekelni téli torokból. Abban maradtak, hogy az aktuális széljárást minden esetben meghatározónak fogják tekinteni megszólalásaik előjele vonatkozásában.

Kunhalmi Ágnes magába ,,folytotta” a szót, amikor érzékelte, hogy saját pártja eljelentéktelenedésén se nem oszt, se nem szoroz, ha összefognak egymással, de az sem, ha külön kergetik túlélési ábrándjaik tündér madarát.

Az összes egyéb kormányváltásra ácsingózó belátta, hogy országunk sorsának alakulását hátráltatja a mindenen kákát kereső magatartásuk és ellenkezésüket feladva, aktív támogatásukról biztosították a jelenlegi hatalom birtokosait.

Politikai holdudvaruk elismerte, hogy jelenlegi támogatottjaik még egy reményfutamra sem érdemesek és ennek felismerése elvezette őket annak belátásához, hogy pusztán a hatalom megragadása nem lenne több számukra, mint önző és kontraproduktív érdekérvényesítésük visszataszító látlelete.

Pottyondi Edináról belátták, hogy a stand up gúnymestere mégsem lehet hazánk miniszterelnöke és különben is, mit szólna ehhez Dobrev Klára és legfőképpen az ő hites ura?
Ezen a ponton felébredtem.

Talán nem is baj. A magyar valóság ábrázata sajnos nem azonos reménytelen álmom képzetével.
Pedig, de szép is lehetne úgy a világ!

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 
 

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Már megint a hülye osztrákok – A magyar állam felszólította a Strabagot a szétrepedt M30-as autópálya rendbetételére

A fél internet már Jámbor András Szikra mozgalmán röhög – Debrecenben jártak és a lőtéri kutya sem volt rájuk kíváncsi