in ,

Trombitás Kristóf libsi csicskító írása: azért gyűlölnek minket, mert sikeresek vagyunk és igazunk van

A sikertelenségnek meg a folyamatos pofára eséseknek az elegye borzalmasan frusztrálttá és gyűlölködővé tette őket.

„Annyira engesztelhetetlenül, megveszekedetten gyűlölnek bennünket, illetve sajnálatos módon számos hívük is, hogy semmi olyan cselekedetük nincs, amivel a sajátjaik között zavart keltenének.

Gyűlölnek minket. Gyűlölnek minket azért, mert még mindig a pályán vagyunk, pontosabban a harctéren és 14 éve nem hagyjuk magunkat. Sőt, hovatovább nemcsak nem hagyjuk magunkat, de sikeresek is merészelünk lenni. Pontosan ugyanezért gyűlölnek minket a hazai lerakatban is, nevezzék a bábjukat éppen Karácsonynak, Márki-Zaynak vagy Magyarnak.

Mert sikertelenek, nem tudnak a megbízóiknak valami kézzelfoghatót szállítani, és a sikertelenségnek meg a folyamatos pofára eséseknek az elegye borzalmasan frusztrálttá és gyűlölködővé tette őket.

Egy dolgot tudunk tenni: folyamatosan küzdeni. Az persze elég fárasztó és felörlő dolog, de nincs más választásunk, mint nyomatni a taposómalomban, ha felül akarunk kerekedni újra és újra. Az utálat nem lesz kisebb, sőt, egyre csak nő, de ez az egyik legkirívóbb jele annak, hogy jól végezzük a munkánkat.

És hamarosan választásokat tartunk. Már alig várom!”

 

 

– írja Trombitás Kristóf.

 

  

 

 


     


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Jó hír a magyaroknak! Esik szét a HVG! Távozik Dezső András is

Lánczi Tamás szerint ugyanolyan külföldi befolyásolási kísérlet készülhet, mint amilyennel 2022-ben próbálkoztak