in , , ,

Így akarják idegen erők megdönteni Magyarországot – Mutatjuk a módszereket – Videó

Ez a módszer

Sokat gondolkodtunk azon (éveket), hogy ezt itt most megírjuk-e vagy sem. Úgy döntöttünk, vesszük a bátorságot és belevágunk: megírjuk.

Arról olvashatnak alább elemzést, hogy bizonyos Nagy Erők milyen módszerekkel képesek nemzeti kormányokat megdönteni. A módszerek változatosak és különlegesek. Évtizedes kísérletezgetés  (a Második Világháború óta tartó) eredményét láthatják. Íme.

 

 

Minták, sémák

Ahogy egy jó gazdasági modell, vagy egy MLM hálózat sikere is egy dolgon alapszik: minden a „másoláson” múlik. Bevált jó sémákat kell világszerte használni, másolni (Popovics módszerei pl., és az NGO hálózatok működési sémái, vagy az MK Ultra projekt) és alkalmazni. A bevált módszerek másolásával minden országban pillanatok alatt csodálatos eredményeket el lehet érni: ezt hívják kormányváltásnak. A nemzeti kormányt leváltják és a helyére egy nemzetközi kerül.

 

Izrael

Nézték, hogy milyen zászlókat lenget a *zombisereg (a zombikról cikkünk végén értekezünk) Izraelben? Kissé átszínezett izraelit, meg teljesen színeset, a zombik már csak ilyenek: színesek, NAGYON színesek. Egy törvényesen megválasztott kormányt, NEMZETI kormányt akarnak megdönteni a fent említett sémák, minták alapján hogy leváltsák azt egy nemzetközire. BIBI, TARTS KI!

 

Franciaország

A franciákról már sokat értekeztünk: Macron ugyan Rotschild kölyök (olyan bankban dolgozott), de hozzá is egyre közelebb áll a nemzeti gondolat, ezért is vannak bizonyos témák, melyek mentén a politikai kémia Orbán Viktorral olyan jól működik: ez még később jól jöhet nekünk, magyaroknak. Tekintettel arra, hogy Manu nem állt be teljesen a sorba, sőt, kissé kilóg (mi aztán nem kedveljük amúgy, de ami tény, az tény, pl. energetika terén abszolút nemzeti vonalat képvisel!!) , ezért mozgósítják ellene Franciaországban is a *zombisereget. Elhiszi bárki, hogy egy 17 éves kis csitri a nyugdíjkorhatár emelés miatt tüntet? Dehogy! Rég nem erről van szó! A Nagy Hálózat mozgósította minden erejét ott is, meg Franciaországban is, készek megdönteni Manu kormányát. Erről már korábban többet írtunk.

 

Majdan

A forradalom kirobbanása (le kellett váltani a nemzeti kormányt, nemzetközire ott is) sem véletlenül indult a Majdan térről, nézzék csak az egyik vezért, aki ment ellenőrizni a munkája gyümölcsét:

Ez a beszéd olyan, mint amikor 90-ben nálunk Bush beszélt. Ugye milyen hasonló?

A minták, sémák mindenhol ugyanazok, maximum a módszerek finomabbak, vagy durvábbak. Szerencsére a Hálózat a magyar néplelket annyira nem ismeri, ezért nem bírnak velünk évtizedek óta.

 

 

 

MK Ultra Projekt

Elérkeztünk mondandónk alfájához és omegájához. Pszichológia. Először is arról, hogy mi az az MK Ultra projekt.
Ezt írja róla a Wikipedia (!):

Általánosságban elmondható, hogy az Mk-Ultra projekt fő célja „befolyásolni az emberi viselkedést”.

Az égisze alatt legalább 149 alprojekt található, amelyek közül sok a nem hajlandó résztvevők kutatását foglalja magában.

Így 1951 és 1963 között az 1951 és 1953 között működő Articsóka és Kékmadár projektek kapcsolódtak egymáshoz . Az MK-Naomi , az MK-Search , az MK-gyakran és az MK-Chickwit (in) projektek kapcsolódó alprojektek lennének. A Monarch projektet néha bemutatják a kapcsolódó projektek listáján, bár létezése hivatalosan nem bizonyított.


A módszer tökéletes kidolgozásához Németország világháború utáni „bukását” követően meghívtak német volt propagandistákat, vezetőket az USA-ba, hogy mutassák be a propaganda tökéletes német módszerét az amerikaiaknak. Bemutatták, ezt követően éveken át kísérleteztek embereken: a végén a hárombetűs szolgálat tagjaival létrehozták az amerikai első tévétársaságokat, akik alkalmazva a módszert meghülyítették lényegében egész Amerikát: azóta is tart ez, csak sokkal profibban. Hosszasan értekezhetnénk erről a módszerről, de most elsőnek legyen ennyi elég.

 

Először társadalmi elégedetlenséget szítani

Már ismerjük a módszereket, a miérteket és a hogyanokat. A bevált titkos és nyilvános recepteket „csupán” alkalmazni kell. Alkalmazzák is a mainstream médiában, a reklámvilágban, a moziban (Marvel és társai), a sorozatokban (N betűs streamszolgáltató), a zeneiparban (ezt most nem részleteznénk) és úgy nagyjából mindenhol. A cél legyártani egy zombisereget, akármilyen propagandisztikus módszerrel (szivárványos pl) leválasztani egy adott ország állampolgárait a nemzeti gondolatról, teljesen kilúgozni a fenti módszerrel az agyukat és máris kész az irányítható *zombisereg.

 

 

*Zombisereg

A legyártott zombisereg világszerte bárhol alkalmazható. Ha kevés van belőle, akkor importálnak, vagy exportálnak más országokba (lásd Antifa balhé Budapesten). A zombisereg, magából teljesen kivetkőzve, az agymosó módszerek hatására akár gyilkológéppé is képes változni (lásd Nashville-i eset, ami épp most történt, vagy lásd a videónkat cikkünk végén.) Nálunk a zombisereget az ellenzéki megmozdulások nem túl népes tömege képviseli: ugyanazokból áll, ugyanúgy szólítják meg őket, ugyanazokat a módszereket alkalmazzák velük szembe, mint a világon bárhol.

 

 

Filmipar, zeneipar, mainstream média

Csak egyetlen példát mutatunk az agymosás módszerére: Purge. Ez egy film címe. Mutatunk egy jelenetet, ami a valóság, az USA rémes valósága, amikor a blm a fél országot felgyújtotta:

 


A zene a háttérben a Purge c. amerikai film zenéje. Az utcákon autókból, meg mindenhol ez a zene szólt. Ez is az agymosás része. A fiatalokkal megszerettettek (agymosás, az említett projekt) egy mozifilmet, ami arról szól, hogy este hattól reggel hatig bárkit meg lehet ölni az USA-ban, a filmben elszabadul a pokol és később a választások során, Trump leváltáshoz ugyanezt a módszer alkalmazták az agymosott fiatalok a valóságban is. Profi, mi?

Ezer és ezer ilyen példát tudnánk hozni, de akkor sosem érnénk a végére.

 

 

Társadalmi káosz után politikai váltás

Tehát a kérdés, hogyan tudják idegen érdekek szó szerint megszállni Magyarországot. A fent látható példák és módszerek (ezért volt a béna Karmelitás kordonbontás is, de az csak az agymosottak, a zombik amatőr próbálkozása volt) próbálgatása, alkalmazása. Az akkumulátorgyár balhé már egy félig sikeres projekt volt, de egyelőre sikerült megállítani a teljes őrületet (a kormány ott egy kicsit hibázott). Amennyiben egy határon túllép a társadalmi elégedetlenség és annak szítása, a folyamatok polgárháborúba fordíthatók: ez az ellenzék álma, vágya. Onnantól már könnyebb egy újabb Rendszerváltást, politikai váltást kieszközölni.

 

 

Politikai váltás után: megszállás

Amennyiben a káoszteremtés és a politikai váltás után sikerült a nemzeti kormányt eltakarítania a Nagy Erőknek, úgy egy globál-barát kormány már bármit megtesz kérésre: bármit! Megy a fegyver, bomlik a határ, jönnek az idegenek. Ez már a megszállás állapota. Innen visszaút már nagyon nincsen.

 

 

Nálunk miért nem működik?

Kelet-Európában és Közép-Európában nem, vagy alig működik ez a módszer: ugyanis nekünk vannak történelmi tapasztalataink és ahogy a zsidók tanításai, úgy a magyarok is alkalmazzák az ősi módszert: „Mondd el fiaidnak!”. Nyugaton már annyira elhülyültek a generációk, hogy ezt az intelmet elfelejtették és úgy bánnak velük a Nagy Nemzetközi Manipulátorok, ahogy csak akarnak. Az eredmény látjuk. Szóval nálunk egy permanens harc van, ezért kell minél több nemzeti alapon működő médiát, influenszert „létrehozni”, működtetni, mert így „el tudjuk mondani fiainknak”, hogy „kik is ezek”: „EZEK UGYANAZOK”!

 

EZEK, UGYANAZOK!
VIDEÓ:

 

 

Miért most írunk erről?

Azért, mert most 35 éves a Fidesz. És csakis ők képesek a fent leírtakat megakadályozni és Magyarországot megtartani magyarnak!

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Bevégeztetett – Romokban a baloldal – Teljesen összeomlottak – Felmérés: még nagyobbat bukna az ellenzék, ha most lenne a választás

Ez az ügy a magyar igazságszolgáltatás szégyene! 2030-ra sem lesz első fokú ítélet Czeglédy-ügyben? – Avagy a vége-hossza nincs büntetőeljárások