in ,

Kocsis Máté végre akcióba lendült: ma már mindenki látja, hogy Gyurcsány emberei és Karácsony csődbe vitték az ország leggazdagabb önkormányzatát

Kocsis Máté: Gyurcsányék mindig azzal vádolják az ellenfeleiket, amit saját maguk követnek el

 

Ma már mindenki látja, hogy Gyurcsány emberei és Karácsony csődbe vitték az ország leggazdagabb önkormányzatát. Kocsis Máté azt üzente Gyurcsány Ferencnek, a kétségbeesett fenyegetőzés helyett inkább mondassa le a már elítélt beosztottjait.

 

A DK elnöke ma megkezdte a bűncselekményekkel vádolt embereinek a mosdatását – írja Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Facebook-posztjában. Mint írja, az kiabál, akinek a háza ég, vagyis ezek szerint van valami a baloldali politikusok füle mögött, ha már Gyurcsány is előremenekül: a politikai ellenfelek okolása, magyarázkodás és fenyegetőzés a büntetőeljárások miatt, amelyekről vélhetően már most tudja, hogy lesznek.

 

Gyurcsány Ferenc mondanivalójával arra is bíztatja a baloldali önkormányzatokat, hogy nyugodtan lopjanak, az sem baj, ha kiderül, mert majd a jobboldalt hibáztatják megint érte – írja Kocsis Máté. Azt is üzeni, hogy az agresszív utcai akciók és a Varju-féle választási csalások is beleférnek, legfeljebb majd megfenyegetik a bírákat, ügyészeket.

Ma már mindenki látja, hogy Gyurcsány emberei és Karácsony csődbe vitték az ország leggazdagabb önkormányzatát.

Hídpénzbotrány, adománygyűjtő ládikák fekete dollárokkal, csúszópénzek és pénzmosás

– idézi fel a baloldal botrányos ügyeit, amelyeket azóta már a bíróság vizsgál.

A bejegyzés végén Kocsis Máté azt üzente Gyurcsány Ferencnek, hogy jól ismertek már a sok évtizedes kommunista trükkjeit: mindig azzal vádolják az ellenfeleiket, amit saját maguk követnek el. A kétségbeesett fenyegetőzés helyett pedig inkább mondassa le a már elítélt beosztottjait, Varjut és Fekete-Győrt – szólította fel a DK vezetőjét a Fidesz frakcióvezetője.

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ! 

 

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Hányás, amit a baloldal művel – Az uniós források felfüggesztéséért verseng a baloldal

Na, végre!!! Eltapossuk a baloldalt: a dollárbaloldal ellen indít kampányt a CÖF