in ,

Kötter még mindig mérges Fletóra – Gyurcsány eltanulta a rákosista módszereket és belelövetett a tömegbe – A rendőrterror hazánk történetének egyik mélypontja

Kötter Tamás mérges

„Hogyan lett szemkilövető és antidemokratikus az az ember, aki az ország utolsó demokratikus kormányát vezette, teszi fel a kérdést Magyar Péter kampányembere.

Ez úgy történt, hogy Gyurcsány Ferenc és bandája elkótyavetyélt több, mint 190 stratégiailag fontos állami céget. A befolyó összeg eltűnt. Feléltük, ellopták vagy a kettő talán egyszerre történt. Hála a baloldal mohóságának és dilettantizmusának a csőd szélére került az ország.

 

Fletó azonban ezt titkolni akarta a választásokig, ezért kozmetikázott adatokkal verte át az országot, sőt az egész Európai Uniót. Ez viszont ellenére volt a haza iránt elkötelezett tábornak, ezért utcára mentek. Gyurcsány viszont sokat »okosodott« az Apró-villában, eltanulta a rákosista módszereket és belelövetett a tömegbe.

A rendőrterror hazánk történetének egyik mélypontja. Ennek relativizálása tényleg csak a legótvarabb kommunista szalonokban történhet meg. Ez a történet is szépen kirajzolja, hogy Magyar Péter pontosan kicsoda is.”

 

(Kötter Tamás, Mandi)

 

 
 

 

 

 


     


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Van-e különbség az eddigi ellenzéki „Orbán takarodj”, és az újonnan megfogalmazódó új ellenzéki „Orbán takarodj” között? + Mindenszo.hu kommentár

Tényleg Gyurcsány ugat despotizmusról Orbán kapcsán? Ki lövette ki a szemeket, ki vezényelt lovas rohamot, hm?