in , ,

Trombitás Kristóf: 50 eurós címletekkel vették meg Karácsony Gergelyt

Kérem, ez mindig legyen a fejünkben. És ki tudja, hol van még a vége?

„Azt hiszem, mindannyian láttak már hasonló urnákat, például a választásoknál is ilyeneket helyeznek ki. Tudják, ezek azok, amelyeknek a rése kifejezetten szűk, mondhatni, pár papírdarabnál több egyszerre nem fér bele.

Na, a kötegelt pénz pedig legalább olyan vastag, mint 5–6 darab ilyen rés, egyszerre. Értik, ugye, hogy fizikailag ez mitől volna lehetetlen? De ha ezen a kisebbfajta problémán még át is libbenünk, mint egyszeri nyugdíjas munkásőr Gyurcsány Ferenc újabb hazugságán, akkor ott áll előttünk az újabb probléma: ezek a papírpénzek nemcsak nyomdából érkezetten frissek voltak, nemcsak kötegelve érkeztek, de számos esetben egymást követő sorszámmal. Ha saccolni kéne, erre mekkora valószínűséget látnak? Jönnek a baloldali támogatók, és mit ad ég, a sokmilliónyi papírpénzből pontosan olyanokat adnak le, amelyek sorszámai egymást követik. Érdemes ehhez még azt is hozzátenni, hogy legalább két, egymás követő befizetés esetében pontosan ugyanannyi 100 euróst adott le Perjés Gábor. Hát erre vajon mekkora a sansz? Hogy nem eggyel kevesebb, nem eggyel több, hanem ugyanannyi 100 eurós legyen nála?

Azokat, akik a hazaszeretetüket és a hazájukat egy papírcetlire leírható módon eladták a megbízóiknak. Akik minden egyes politikai cselekedetüket azok alapján határozzák meg, hogy az megfelel-e a nemzetközi baloldalnak vagy sem.

Kérem, ez mindig legyen a fejünkben. És ki tudja, hol van még a vége?”

 

(Trombitás Kristóf, mandiner.hu)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Akkor most lefőtt a kávé? Nem elég, hogy a lengyelek kihátráltak Ukrajna mögül, Kijev most újabb fegyverszállító szövetségest veszíthet el

Nincs azzal semmi gond, hogy Szijjártó cipőt vett magának 75 ezerért! Mit vegyen? Kínai sz*rt?