in ,

Ilyenek ezek, gyávák mint a sz.. – Sem Kamu Geri, sem Pszicho Peti nem akar menni a tévébe vitázni

Nagy az arc

Kamu Geri „munkásságáról” jobb most nem beszélni, mert felmegy az ember a vérnyomása, ha arra gondolunk, hogy egy ilyen komplett idióta kretén lehet a főpolgármester Magyarországon.

 

Annyira aljas és kretén emberről beszélünk, aki szemrebbenés nélkül átad egy komoly orvosi rendelőt a belvárosban, amihez Budapestnek az égvilágon semmi köze, mert állami beruházás volt, amit ráadásul még Szentkirályi Alexandra dolgozott ki éppen. És ez a szar szemét szar alak odaáll Baranyi Krisztinával és vigyorognak a kamerában, hogy ez az ő eredményük! NEM IGAZ!

Budapest infó sincs. Tarlós hetente, vagy több hetente tartott, Kamu Genyó egyet sem, ő csak online tart, úgy nem tud a sajtó kérdezni. Ha pedig a bejáratnál elkapja a sajtó, akkor vigyorog, mint egy idióta f*szkalap, de amennyire ostobák a budapestiek, ezt a majmot újra és újra meg fogják szavazni főpolgármesternek, nekik jó a szar is, 300 ezer légy nem tévedhet.

 

És persze vitára sem megy el, csak mismásolnak, hogy miért nem.

Ép eszű ember menekül Budapestről, elköltözik. Hajdanán 2.2 milliós volt Budapest, ma az 1.5-öt verdesi. Bravó! Szép munka!

És itt van ez a másik kretén, a Pszicho Peti, aki arról híres, hogy „focistafeleség”, terrorizálta Varga Juditot hosszú éveken át és most, hogy kirúgták mindenhonnan a kis ex-NER-es csicskát, bosszút áll. A bosszú vezérli, nem a haza szolgálata. Na, ez a barom már kijelentette, hogy a Partizánba ugyan nem megy vitázni. Azért nem megy, mert egy gyáva sz-r. Csak a gyáva emberek bántalmaznak nőket, senki más.

Ilyenek ezek. Nem vitáznak ezek senkivel, mert a valódi ellenféltől rettegnek…

Ezek ilyenek. Ezek ugyanazok.

 

mindenszo.hu

  

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Pilhál Tamás pszicho Petiről: berezelt a vitától – A minap Hévízen, Zalaszentgróton és Zalakaroson már csak néhány messiásváró lézengett Magyar Péter utcafórumán

Fidesz: A béke könnyen elillanhat Magyarországon – Külső és belső erők is azon dolgoznak, hogy belerángassanak a háborúba