in , ,

BÉKEMENET! Megmutatjuk Magyar Péternek, hol lakik a magyarok Istene! Bayer Zsolt: sosem volt ennyire aktuális a Békemenet

Június 1-jén a békéért vonulnak az emberek.

Bayer Zsolt a Hír TV-nek elmondta: a következő, június 1-jei Békemenet talán sosem volt ennyire aktuális. „Ennyire aktuális maga az elnevezés, tehát hogy békemenet, talán még soha nem volt. 

Európa – valami rejtélyes oknál fogva – úgy döntött, hogy eszkalálni akarja a háborút, és nekünk minden lehetséges eszközzel föl kell lépnünk ez ellen.

Magyarországot kétszer rángatták bele világháborúba, és mind a kétszer a legtragikusabb módon keveredtünk ki belőle” – fogalmazott a publicista.

 

Június 1-jére tehát Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval békemenetet szervez a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF–CÖKA). Mint kiderült, „szimpatizánsaik, a szellemi honvédők” már hosszú ideje, több levélben fogalmazták meg kérésüket, hogy ismét legyen békemenet.

„A június 9-i európai parlamenti és az önkormányzati választás pedig teljes mértékben alátámasztja, hogy szükséges megtartani ezt a rendezvényt”

– jelentette ki az Origónak Csizmadia László, a szervezet elnöke.

 

(Mandi)

 

 
 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

     


Nagy Márton miniszter most rendet tesz a bezzeromániázás ügyében – Hazug a Bezzeg Románia! szlogen

Ez olyan Békemenet lesz, amitől Pszicho Peti és szektás tábora egyből be fog csicskulni – VIDEÓ