in

Bréking! Merényletet követtek el Fico ellen! Mellkason és gyomron lőtték!

Rálőttek Robert Fico szlovák miniszterelnökre a Handlovában (Nyitrabányán) tartott kormányülés után, a helyi kultúrház előtt.

Rálőttek Robert Fico szlovák miniszterelnökre a Handlovában (Nyitrabányán) tartott kormányülés után, a helyi kultúrház előtt.

A Dennikn helyszíni tudósítója lövésekről számolt be, és látta, ahogy a mentősök felvették a földről a miniszterelnököt, autóba tették és elszállították.

A helyszínen tartózkodó tanúk szerint Fico az őt üdvözlő emberek közé ment, amikor a lövések eldördültek. Fico ezek után a földre esett.

Az állítólagos támadót a rendőrök elfogták és lefegyverezték. A környéket a rendőrség körbeszalagozta és kiürítette. A testőrök gondoskodtak a többi kormánytag biztonságáról.

 

A Plus7Dní információi szerint a lövések azután dördültek el, hogy valaki azt kiabálta, „Robo, gyere ide”. Úgy tűnt, a kormányfő épp kezet fogott volna valakivel, amikor eldördült a lövés.

Ficót a lap szerint mellkasán és gyomrán érték a lövések.

A Dennikn által megszólaltatott egyik szemtanú viszont fej- és mellkassérülésekről számolt be.

 

(Vadhajtasok.hu)

Egy komplett idiótán röhög már az egész ország – Poloska Péter arra kérte videósát: úgy élőzzön, hogy ne látszódjon, hogy kevesen vannak!

Fico merénylet – A 444 és a hvg olvasói Orbán Viktor halálát kívánják – Kérjük a TEK-et, egyesével keressék fel ezeket