in

Ide vezet a gyűlölet, amit Robert Fico ellen szított az ellenzék, valamint a liberális és progresszív média – mondja Gyimesi György, felvidéki politikus + Mindenszo.hu kommentár:

Nem tudták sehogy eltávolítani őt a kormányból, annak ellenére, hogy valóságos hadjáratot indítottak ellene – fogalmazott a politikus.

Gyimesi György, korábbi parlamenti képviselő, a szlovákiai magyar párt, a Magyar Szövetség politikusa is reagált az Indexnek a Robert Fico ellen elkövetett merényletre.

 

„Egyszerűen hihetetlen, ide vezet a gyűlölet, amit Robert Fico és a kormánya ellen szított az ellenzék, valamint a liberális és progresszív média. Nem tudták sehogy eltávolítani őt a kormányból, annak ellenére, hogy valóságos hadjáratot indítottak ellene a választási kampány kezdete óta. Szörnyű, hogy ez idáig fajult”

– fogalmazott a politikus.

 

(Mandi)

 

 

Mindenszo.hu kommentár: ugyanez történik Magyarországon is. Ugyanezt a gyűlöletet keltik a kormány ellen a 444-en, a hvg-n, a 24.hu-n és máshol is. És ugyanezt a gyűlöletet folytatja Magyar Péter is. Ezért legyünk résen és tartsuk szárazon a puskaport!

 

 

  

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 

Ellentmondásos hírek Fico állapotáról – Íme a részletek

Kötter Tamás: kinek ne jutott volna ma eszébe Ferenc Ferdinánd meggyilkolása?