in , ,

Közéleti szereplők, figyelem! Vegyenek példát Rákay Philipről! Vegyék fel a többiek is a kesztyűt! Videó

Mindenki aktivizálja magát

Tisztelt színészek, közéleti szereplők, zenészek, orvosok, tanárok, pedagógusok, mindenki, aki számít a nemzeti oldalon!

 

Csahos kutyaként vicsorogva támad a Deep State. Támadja a Hálózat az egész világot. Nem úszhatjuk meg részvétel nélkül, hangunk hallatása nélkül 2021-et! Hazánk sorsa a tét, a moslék összeállt 2022-re. Teljes nemzetközi támadás alatt áll Magyarország: aktivizálták nemzetközi színészeiket, politikusaikat, NGO hálózataikat. A szemünk láttára jön létre az Európai Egyesült Államok, ami egy elnyomó, despota, illegitim, jogszerűtlenül működő rendszer lesz. Hazai csicskái az ellenzéki oldalon összeálltak. Ők nem a magyarságot szolgálják: ők a románoknak szurkolnak, román és szlovák politikusokat támogatnak a magyar jelöltek helyett, ők Brüsszeltől várják az utasítást, nincs önálló véleményük, és gondolatuk, azt mondják, amit diktálnak nekik.

Felszólítunk minden hazai közéleti személyt, értelmiségieket, akiknek számít a haza sorsa, aktivizálják magukat, élesszék újra polgári köreiket, vegyenek részt a lokális és globális harcban, mert egyedül a kormánypártok nem bírják a nyomást!

A Deep State Amerikát, Európát,  Lengyelországot, és Magyarországot is el akarja taposni.

Ébresztő! Nincs hova hátrálni!

 

 

 

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Felmondási hullám indult az HBO miatt – Sorra lemondják a magyarok az HBO előfizetést a történelemhamisító nagy-Románia film miatt

Nagy bajban az ellenzék: 60% támogatja Orbán Viktort!