in ,

Ezt a magyarok még nagyon sokáig nem fogják feldolgozni – A kommunizmus bűnei a mai napig velünk élnek

Velünk élő kommunizmus

Tisztelet az ismeretlen hősöknek!

 

 

A kommunista áldozatok napja, nem egyes emberekről szól. Ez egy egész nemzetet érintő trauma.

Mi éljük a kis életünket, megannyi problémával, visszük az örökölt sorsokat, folyamatosan cipeljük a múltat magunkkal, hozzuk az elődeinktől. Múltbéli terheink problémákat okoznak jelenünkben is, nem tudván, hogy ez mind-mind a múltra vezethető vissza. Akiket meghurcoltak, elhurcoltak, megbecstelenítettek és kiraboltak, azoknak elvették a szabadságuk, önbecsülésük, anyagi és lelki javaikat, megtörve őket, sokszor megnyomorítva a jövőjüket.

Rajtuk keresztül a családtagokra is ugyanúgy hatott minden borzalom. Lecsorgott, átitatódott a mi lelkünk is ezekkel a szörnyűségekkel. Szinte minden magyar családban van emlék ebből a korszakból. Ezt a rengeteg fájdalmat és traumát csak úgy feloldani nem lehet. Kizárólag a múlt teljes feltárásával, a bűnösök meg- és beismerésével orvosolhatjuk problémáinkat. Ez hosszú idő, nagyon hosszú idő. Generációknak kell tisztulni, ébredni, gyógyulni és akkor egyszer – bár nem felejtjük –  a múlt traumái nélkül tudnánk végre tovább élni….

 

Tárjuk fel a másik oldalt is: ahogy a mi lelkünkben lecsapódott a borzalom, úgy a kommunista terror elkövetőinek unokái és leszármazottai is ugyanilyen mélységig vannak megmérgezve bűnük lenyomatával. Ők akarva, akaratlamul is lelkükben már megpecsételődtek. Az ő lelkük elveszett, hacsak nem tesznek meg mindent annak érdekében, hogy elődjeiken túllépve, tiszta méltó életet éljenek….

Mert ennyi borzalmat, nem lehet egyszerűen feloldani.

Adja az ég, hogy a múlt bűnei ne tudjanak megismétlődni.

 

Tisztelet a hősöknek!

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Becsülettel mondjuk, megpróbáltuk végig nézni Feri évértékelőjét – Nem sikerült

Ezek ugyanazok! A kommunisták most is köztünk élnek, ott csücsülnek a parlametben – Videó