in , ,

Felmondási hullám indult az HBO miatt – Sorra lemondják a magyarok az HBO előfizetést a történelemhamisító nagy-Románia film miatt

Döbbenetes, mire vetemedett az HBO

A HBO december elsejére egy hazug, történelemhamisító nagy Romániát népszerűsítő filmecskével készült. Az eleve elemi felháborodás miatt a jelek szerint mégis levették a műsorról a förmedvényt, azonban a szándékuk világos volt. Ezért ahogy szerkesztőségünk is, és más sok ezer magyar előfizető, azonnal máris lemondta az HBO előfizetését. 

Tiltakozásul szabályos HBO felmondási hullám indult!

 

Tisztelt HBO vezetés! Az üzenetet megkaptuk. Az üzenetet értjük. A magyarok válasza is hamarosan megérkezik Önökhöz! Tízezrével.

 

 


Meghátrált a HBO

Korábban írtunk a magyarországi HBO meglehetősen érzéketlen döntéséről: Trianon századik évfordulójának az évében magyarországi előfizetőiknek pont december elsejére (a román nemzeti ünnep napjára, melyen Erdély elcsatolását ünneplik) tették volna elérhetővé a Mária román királyné című román történelmi filmet. A film Mária román királyné „országgyarapító” érdemeiről, Nagy-Romániáért való küzdelméről és párizsi lobbizásáról szól. A román parlament nemrég hivatalos, állami ünnepnappá nyilvánította június 4-ikét, a trianoni békediktátum aláírásának napját.

Ilyen felfokozott légkörben furcsának és bántónak tűnt a HBO időzítése.

Észrevettük azonban, hogy elérhetetlenné vált a film adatlapja a HBO GO oldalán.

Amennyiben cikkünk hatására gondolták meg magukat, méltányoljuk a döntésüket.

(Pataki Tamás, magyarnemzet.hu)

 

“Nagy-Romániát” éltető filmet mutat be az HBO

Igazán hiánypótló, piaci rést betömködő, mozitörténeti jelentőségű fördmedvényt paskol a pofinkba jövő héten az HBO, hiszen ha eddig nem tudtuk volna, most világossá kell váljon: minden titkos vágyunk egy Nagy-Romániát hozsannázó filmecske volt. Tessék, itt van, megkaptuk!

Mindenki dobjon el mindent, mondja le az összes programját keddre – a kijárási korlátozás miatt úgyis csak dolgozni mehetünk, szóval ez igazán nem lehet nagy probléma -, és tapassza szemeit az HBO GO-ra, mert olyat láthat, amitől kiveri a víz. Nem, sajnos nem a gyönyörtől, a megilletődöttségtől, vagy a meghatódottságtól, hanem attól a gyomorforgató látványtól, amit úgy hívnak: “Nagy-Románia”!

A píszí-trendeket nagyvonalúan betartó HBO ugyanis úgy gondolta, azzal kedveskedik a magyarországi filmfalóknak, hogy december elsején – a legnagyobb román nemzeti ünnep, Erdély elcsatolásának napján – tálalja nekik a Mária román királyné Romániáért való küzdelméről szóló szájensz fiksönt. Éljen, éljen! Most mindenki megünnepelheti román felebarátaival Erdély elrablását, hiszen minden huncut porcikánk erre vágyik.

Meg a lószart mama!

Tegyük mindezt azok után, hogy ezek a drága szomszédok ünnepnappá nyilvánították nemzeti gyásznapunkat, zsibongó ünneplésre kényszerítve az erdélyi magyarokat június 4-én?

Az HBO remélhetőleg komolyan gondolja ezt a filmet, mert viccnek azért elég rossz lenne, de a legjobb mégis az volna, ha inkább csendben, méltóságteljesen levenné a műsorról és soha nem mutatná be. Nézzék csak a románok a román HBO-n történelemhamisításukat és rejszoljanak rá, ha úgy ahhoz van gusztusuk, de mi köszönjük, nem kérünk ilyen úri huncutságból. Ha viszont a nemzetek közötti feszültséget szeretné szítani a csatorna, talán Romániában is érdemes lenne bemutatni ezen a napon egy Nagy-Magyarországról szóló mozit. Biztos imádnák.

Forrás: Jp-blogstar.hu


 

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Tom Hanks Magyarországról: lenyűgözött a látvány, az, hogy itt ilyen biztonságban élnek.

Közéleti szereplők, figyelem! Vegyenek példát Rákay Philipről! Vegyék fel a többiek is a kesztyűt! Videó