in ,

Bognár Zsolt ismét remekelt: olykor elolvasom a róka mosolyú Hargitai Miklós elvtárs eleve vírusos laptopjába pötyögtetett szellemi fertőzéseit

A ténylegesen javíthatatlan

Olykor elolvasom a róka mosolyú Hargitai Miklós elvtárs eleve vírusos laptopjába pötyögtetett szellemi fertőzéseit. El kell ismerni, ördögi megátalkodottsággal kéjeleg olyan dolgokon, amelyek helyiértékéhez minden esetben minimum két három nagyságrendet hozzátesz és ezt követően diadalittasan körbenéz, hogy rendszertani blöffje kiváltja-e azt a hatást szeretett célközönségéből, miszerint egy mezei egeret az összes szinpatizánsa elefántként azonosít a politika történéseinek vérszagos állatkertjében.

Nagy az Isten állatkertje, tartja a mondás is, ennél csak Hargitai balos mozgalmár vágyvezérelt sóvárgása tűnik nagyobbnak.

A bukott MUOSZ vezér ,,Javíthatatlan” című írása tényleg javíthatatlan.
Így fogalmaz a népszavás jó elvtárs a köztársasági elnök lemondásához vezető ügyről:
,,A botrány február 2-án pattant ki – azóta sem a Fidesz, sem a kormány nem volt képes kipréselni magából egyetlen együttérző, szeretetről, megbánásról és önvizsgálatról tanúskodó mondatot sem az áldozatoknak.”
Javíthatatlan Hargitai, javítalak.

A lemondás beismerés, a lemondás vállalás. A lemondás együttérzés. A téma tematizálásodhoz annyit, ha te tízezred annyit tettél életedben a gyermekekért, mint amennyit Novák Katalin tett, akkor már nem éltél hiába.
Az elnökasszony, az igazságügyminiszter, a református vezető lemondása, ha nem megbánás és önvizsgálat, akkor micsoda?

Hargitai, ha saját támogatott politikai közösséged követ el valamit az egér-elefánt tengelyen, te és cimbijeid, csak egyetlen esetet említs, amikor is együttérzően, szeretettel, megbánó önvizsgálattal fordultatok a nyilvánossághoz, avagy az érintettekhez?
Ne gyere nekem azzal, hogy Láriferi ,,barátod” a 2006-os bántalmazottakért ,,naponta bérmálkozik” vagy valami hasonló badarság. Hargitai, személy szerint te melyik írásodban keltél az idő tájt védelmére bárkinek megbánással, önvizsgálattal, együttérző empátiával? Emlékeim szerint ,,makulátlan és hibátlan” politikai szimpatizáltjaid azok, akiknél bárminek a megbánása a fehér holló ritkaságával ér fel és akik csípőből tüzelve védenek mindent, ami Magyarország múltjában jelenében és jövőjében eddig is védhetetlen volt, van és lesz is.

Ez a párhuzam persze tudom, hogy nem érv egy adott, elkövetett hiba elbagatellizálására, de a konzervatív oldalon megtörténtek a lemondások, ezzel az ügy politikai értelemben nyugvópontra ért, akkor is, ha még tucat írással kelted is a vihart a biliben.

De tudjuk, te nem lennél Hargitai, amíg a hárommilliomodik fidesz szimpatizánst is kukoricára nem térdeltetheted. Hála Istennek a magyar társadalom nem egy ügyű, azaz még véletlenül sem együgyű, így higgadj le, az Orbán buktatási álmaid reményére még aludnod kell legalább két évet. 14 esztendőt kibírtál, hidd el, hogy gyorsan száll a választásokig hátralevő röpke két év is.
Egyebekben bíztasd elvtijeidet, hogy a gyermekvédelmi törvény belengetett további szigorításánál járjanak élen annak maradéktalan támogatásában és mindeközben próbálják meg érzékelni és felfogni azt, hogy a polgári oldal egészének lepedofilozása részükről nem más, mint hatalmi esélyeik önként és dalolva véghezvitt tökéletes harakirije.

 

 

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

 
 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Ajajj – Ötvenezer katonával ellentámadnának az oroszok

Fricz Tamás rendkívüli írása: kergessük el ezt a baloldalt!