in , ,

Bognár Zsolt üzent a Népszavás Hargitai Miklósnak: vállald nyugodtan balos elfogódottságodat

A magán erkölcscsősz

Hargitai Miklós közhiteles népszavás legújabb ,,Közbűnök, magánerkölcsök” című opuszában ezt írja:
,,Nekünk azonban, mármint a kormánytól független sajtónak, nem az a dolgunk, hogy érzelmi alapon eldöntsük, kinek szeretnénk hinni, hanem hogy közelebb vigyük az olvasót az igazsághoz.”
Esküszöm, hogy Hofi Géza és Laár András paródiái óta nem röhögtem annyit, mint ennek a magán-erkölcscsősznek az eszmefuttatásán.

Miklós úr!
Nem az a kormány-függetlenség, hogy zsigerből gyűlölködsz minden ellen, ami a kormányunkhoz köthető, az meg pláne nem, hogy érzelmileg semlegesnek hazudod magadat.
Az igazság – amióta világ a világ – a politika relatív fogalma, így ne álszenteskedj, mert nem áll jól. A politika – és ezt szomorúan mondom – sajnos nem feltétlenül az igazságok, hanem az érdekek összessége, amiből ki -ki az érzelmei szerint válogat. Gyűlöli vagy szereti, elutasítja vagy rajong érte.

A hamis credo visszaüt. Vállald nyugodtan balos elfogódottságodat, kormány iránti ellenszenvedet. Akkor lehetsz csak hiteles, na nem a konzervatív oldal előtt, hanem úgy globalice, a sajátjaid előtt. Az is több a semminél.
Örülök, ha segíthettem.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 
 

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Magyarország nem lehet ,,Magyar” országa

Bohár Dani felhívott Varga Judit miatt egy csomó balost – Elképesztő válaszok érkeztek – Videó