in ,

Cikk Hargitai Miklósról, egy Népszavás hazaárulóról: azt azért tudd, hogy a némethpéteri buksisimogató-fókusz nem azonos a többségi Magyarország téged bekalibráló ítéletével

Nyuszika minősít

 

A Népszavás, azaz a MINŐSÍTHETETLEN Hargitai Miklós, elhajtott egykori MUOSZ vezető ,,Barátok közt” címmel kürtölte világgá felet, de inkább negyedet sem érő elképzeléseiből gyúrt szógombóckáit.

Már-már érintve érezhetném magamat ,,remekműve” címadásától, hiszen a valamikori RTL-es sorozatban volt szerencsém játszani. De Hargitai nem rám gondolt, hanem ahhoz vindikálja magának a jogot, hogy eldöntse, hazánknak kik a barátai és kik nem. A szokásos tartás nélküli igazodás nagymonológját vágja le a jobboldalon méltán népszerűtlen skribler.

Lapozhatnám is nagyvonalúan ezt a szerencsétlent, de hatalmas nyuszikás bátorságát két marharépa cibálása között Szijjártó Péter nemlétező bajuszhuzogatásában éli ki, amikor úgy fogalmaz a külügyminiszterről, hogy ő Orbán ,,VILÁGJÁRÓ KISINASA.”
Milyen bájosan szofisztikált hasonlat, mint egy mesében. Hargitai célja persze a lealacsonyítás, a megalázás.

 

Világjáró kisinas.
Van egy végtelenül egyenes jellemű, rendkívüli teherbírású külügyminisztere hazánknak és akkor ez a széllelbélelt penna-Schwarzenegger, akinek már attól izomláza kerekedik, ha a laptopját fél méterrel arrébb teszi, nos ez a Hargitai, egy bármilyen lépésszámlálót kiakasztó, 24 órában tárgyaló és ezért világszerte reggeltől estig utazgató legfőbb külügyi vezetőnket ,,világjáró kisinasozza.”
Kisapám!

Azt azért tudd, hogy a némethpéteri buksisimogató-fókusz nem azonos a többségi Magyarország téged bekalibráló ítéletével.

Nálunk te nemhogy világjáró kisinas, de még egy váltott műszakú segédportás sem lehetnél.
Minden őrző-védőtől töredelmesen elnézést kérek a Hargitaival történő méltánytalan viszonyításomért.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Agyhalál: így nézett ki a Momentum október 23-i megemlékezése

Kovács Zoltánnak kellett becsicskítania a Fogtündért aki a magyarokat gyalázta 1956 kapcsán