in

Ajajj – Ötvenezer katonával ellentámadnának az oroszok

Avgyijivka megszerzése után az oroszok több fronton is előrenyomulhatnak.

Ukrán és orosz források szerint is jelentős csapatösszevonásba kezdtek az oroszok a déli Zaporizzsja megyében – írja a CNN.

A hírek szerint a támadók már mintegy 50 ezer orosz katonát vonhattak össze Zaporizzsja megyében, ahol nyáron az ukrán haderő indította el kudarcosan zárult ellentámadását.

A LEGÚJABB HÍREK SZERINT AZ OROSZOK MÁR ROBOTINÉNÉL JÁRNAK. EZ AZ AZ ELHÍRESÜLT FALU, AMELYET A 2023 NYÁRI ELLENTÁMADÁS SORÁN SIKERÜLT VISSZASZEREZNIÜK AZ UKRÁN CSAPATOKNAK.

Avgyijivka megszerzése után az oroszok több fronton is előrenyomulhatnak. Illia Yevlas ukrán katonai szóvivő szerint az Avgyijivkánál harcoló orosz erők átcsoportosításához egy hétre lehet szükség. Az ukrán haderő nyomon követi, mely frontvonalakra összpontosítják forrásaikat az oroszok – mondta el.

 

 

Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) védelmi elemzőintézet vasárnapi jelentése szerint az oroszok most ki akarják használni, amíg nem jön a raszputyica – esős, saras idő, ami lényegében ellehetetleníti a páncélosok mozgását a földeken –, illetve a nyugati támogatás Ukrajnának, és addig akarnak sikereket elérni.

(Mandi)


 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Jó lenne már látni valami eredményt is – Tovább vizsgálódik a rendőrség a pénteki tüntetésen történtek miatt

Bognár Zsolt ismét remekelt: olykor elolvasom a róka mosolyú Hargitai Miklós elvtárs eleve vírusos laptopjába pötyögtetett szellemi fertőzéseit