in ,

Bognár Zsolt színész nekiment a farkasvigyorú libsi újságrónak, Hargitai Miklósnak

Bognár Zsolt írása

A Hargitai-panoptikum

Édes Istenem! Az elrettentés szándékával hazánkban is kellene egy Hargitai Miklósra optimalizált panoptikum, a méltán híres londoni Madame Tussaud viaszbábú gyűjtemény mintájára, amelyben kizárólag csak a Népszava áporodott szájú újságírójának különböző kínvigyorait rögzítő, de egész alakos viaszbábjai prezentálnák a nagyérdeműnek a konstans baloldali keserűséget.

Amolyan 18 karikás horrormúzeum lehetne Miklós grimaszaiból, amelyek az év 365 napján riogathatnák az óvatlan betérőket. A sértő szavak ál-Toldi Miklósa ,,(Du)bajban a család” című szó-grimaszolásában Schmitt Pált, Áder Jánost és jelenlegi köztársasági elnökünket, Novák Katalint vette csücsöri szájára.
Miklós, Miklós!
Toldiról jut eszembe! Druszád petrencerúdját tudom, hogy te is bátran, akár fél kézzel is kitartanád magad elé, amennyiben az habszivacsból, esetleg hungarocellből készülne, de a ,,mázsás” súlyú tollad hegyére tűzöttekkből talán mégsem neked kellene gúnyt űzni klímatakarékos létezésed mellveregető dörgedelmeivel.

Hargitai interpretációjának negatív jelzői a ,,gondokodás nélküli” mindent aláíró Schmitt Pálról vagy a ,,klímabűnözőnek” titulált Áder Jánosról, végül az ,,otromba és ismételt hazugságait terjesztő” Novák Katalinról úgy következnek egymás után, hogy alig tudjuk eldönteni, melyik is pofátlanabb a kétes hírű szerző tollából.

Írásában a születés csodáját Hargitainál a ,,szaporodás” emberhez méltatlan gúnyszava testesíti meg. Hát rendben, nem vitatom, hogy Miklósunk is egy ilyen SZAPORODÁSNAK a végterméke, de az emberi fogalmak szerint élőket se hazánkban, se máshol a világban, ne süllyessze már az állatvilág szintjére.

A tükör előtt otthon pedig nyugodtan gyakorolja farkasvigyorának lehetséges módozatait, hogy a ,,Hungarian Hargitai Panoptikum”, rövidítve H-HP egyedüli arcaként, a féktelen és gyűlölködő magatartása összes aspektusát intő példaként őrizhesse az utókor.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Apropó! MIKOR indul már NAV vizsgálat Mártha Imre közművezér mesés vagyona kapcsán???

Újabb „elszigetelődés” – Csütörtökön találkozik Orbán Viktor a francia elnökkel