in ,

Bognár Zsolt a Népszavazás Hargitai Miklósnak is nekiment

Hargitai Miklós elvtárs feltehetően lázas

,Hideg meleg” című betűhalmazával jelentkezett szólásra a népszavás Pinokkió, amolyan évet záró balos fröcsögésként. Elsőre azt hittem belázasodott és orvosi jelentést ad saját állapotáról, de nem, csupán világra izzadta mindennapos Orbán frusztrációjának valóban hideg-meleg publicisztika-gnómját.

Azt szösszenti ,,Móka Miki 2″ a miniszterelnökről, hogy:
,,2020 februárjában, amikor nemhogy Kínában, de már Olaszországban is aratott a Covid, új aranykort jósolt, 2022 februárjában megígérte, hogy az oroszok nem fogják megtámadni Ukrajnát, 2023 februárjában pedig azt, hogy megvédi a gyermekeinket – aztán év végén kijött egy adat, hogy 2010 óta a háromszorosára nőtt a súlyosan szegény gyerekek aránya hazánkban, és az 5 év alattiak közül ma már annyian éheznek, mint amennyi Eger összlakossága.”
Szerintem mégiscsak lázas lehet a népszavás ,,független-objektív” mitugrász.

Egy!
A Covid csak terjedőben volt 2020 februárjában. Ha Hargitai ilyen svájci óra pontosságú jövőbelátó, mint aminek a hiányával a miniszterelnököt ekézi, miért nem szirénázott, avagy újságírás helyett miért nem virológussá képeztette magát ifjonti korában és akkor ő lehetett volna a haza, mit a haza, a világ megmentője.

Kettő!
Orbán hogy ígérhette volna meg, hogy Oroszország nem támadja meg Ukrajnát? Laár András erre mondaná kézfeje vízszintes mozgatásával, hogy:
NORMÁLIS?
Orbán Viktor feltételezhette, a reményének adhatott hangot, hogy a támadás nem fog megtörténni, de egy atomhatalom helyett magának vindikálni ennek tényszerű bekövetkeztét, nos ilyen blődséget állítani csak az ilyen széllelbélelt hideg-meleg hangulatrontók képesek a lejáratás előre megfontolt szándékával, mint a Hargitai.

Három!
A skribler, gyermekekről tett állítása maga a balos, tőrőlmetszett csúsztatás. Orbán a gyermekeket illetően a nem kívánatos szexuális tartalmaktól való megvédés kormányzati szándékára utalt, erre Hargitai elkezd a súlyosan szegény gyermekekről pampogni.
Aranyapám! Nem mindegy ám, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik. Van a szezon és van a fazon, ne keverje őket!
Természetesen a gyermek szegénység egy akut és kezelendő probléma, de ne olyan ruhákat aggasson már a miniszterelnökre, amely nem képezte szorosan kijelentésének a tárgyát.
Miki, ez csúnya dolog, szégyelld magad, ejnye és bejnye.
Hargitai – mint már annyiszor – nem csupán a klíma visszafordíthatatlanságának két fokát lépte át cikkecskéjével /sekély e kéj/, hanem minden határt, ami a tisztességes újságíráshoz szükséges.
Örülök, ha segíthettem neki ennek felismerésében.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Francia jogállamiság: 90 ezer rendőr mozgósítását rendelték el Franciaországban szilveszterre

Kösz, Brüsszel! Szerdától tovább csökkenhet a benzin ára, jövőre viszont drágulni fog