in ,

Bognár Zsolt egy bejegyzésben küldte padlóra Gyurcsányt, Tóta W-t és Fegyőrt! Íme

Vérbír-ócskák kora? motto: Emlékeztessünk, hogy emlékezhessünk!

A fent nevezettek védelmében el kell mondani, hogy a régiek többnyire csak hozták, a maiak feltételezhetően végre is hajtanák ,,cizellált”, mindenre akkurátusan kiterjedő ítéleteiket.
Legyintünk, hogy ugyan már, a maiak csak nagyokat mondanak, zajlik náluk a balos, közönségességi félmaraton, de ha figyelmesen mégegyszer elolvassuk beteges kinyilatkoztatásaikat, az emberben felmerül a gyanú, hogyha tehetnék, rezzenéstelen arccal, betűről-betűre talán végre is hajtanák szavakba és írásba foglalt vágyaikat.

Három példát hoznék hamarjában, noha hazánkban az egész baloldali gyűlöletből egységesen és vitathatatlanul sugárzik a példa statuálás nyálcsorgató vágya, a jogállamiság felrúgásával, az elemi, mondhatni állati ösztöneik bunkósbotjának konzervatívok hátán történő kipróbálására.
Első példám Fekete-Győr András ,,atomfizikus”, napelem-szakértő vérfagyasztó mondatai ,,újságírók felfüggesztéséről, magángépeikkel menekülő fideszesek földre kényszerítéséről” a fleckzoltáni alkotmányos jogok kiiktatásával körítve.

Második példám a balos Cipolla, Gyurcsány Ferenc vérlázító szövege, ami szerint:
,,Magukat is el fogják vinni. Nem is olyan soká. Egy év múlva, másfél év múlva, mert maguk nem megvédték a magyarokat, hanem hozzájárultak ahhoz, hogy százak halljanak meg, és ezért maguk lesznek a felelősek. És mi ezt a felelősséget számon fogjuk kérni. Tudják, mikor? Amikor győzünk. És tudják, mikor fogunk győzni? Jövőre. És maguknak nem lesz kegyelem.”

Végezetül álljon itt a talán a legvéresebb szájú baloldali háttérfigura, Tóta W. Árpád friss, ropogós jóslata:
,,Szóval nem, nem ilyen lesz ez Magyarországon, amikor eljön a vége, hanem sokkal fájdalmasabb. Viszont messze van az még. És addig még sok-sok bűnt és zsákmányt fel lehet halmozni. De kicsit már kellemetlen lehet belegondolni, hogy minden egyes lopás közelebb hozza a leszámolást, és tovább élesíti a BÁRDOT”

Ez a tota-w-árpádi bárd már-már Bárd Károly-i magasságból szeretne lesújtani, aki anno az ÁVH rettegett főtisztje volt.

Értjük ELVTÁRSAK, tudunk a sorok között olvasni.
Csupán egyet felejtetek el. Vágyaitok megvalósítása előtt élni fogunk az utolsó szó jogával.

Éppen ezért ti se feledjétek:
A szó az veszélyes FEGYVER!

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

 

 

Ha úgy érzed, támogass minket azzal, hogy napi hírértesítőt kérsz! Köszönjük!

Bognár Zsolt színművész üzent egy Magyar Narancsos újságírónak: „Szégyellje magát!”

Perintfalvi úrhölgynek elgurult a gyógyszere. Szösszenetében próbál ironizálni a lelkem, de úgy áll az neki, mint tehénnek a bugyogó