in ,

Perintfalvi úrhölgynek elgurult a gyógyszere. Szösszenetében próbál ironizálni a lelkem, de úgy áll az neki, mint tehénnek a bugyogó

Mindannyiunk teologinájának elfojtott vágya?

Mindannyiunk teologinájának elfojtott vágya?
Perintfalvi úrhölgynek elgurult a gyógyszere. Szösszenetében próbál ironizálni a lelkem, de úgy áll az neki, mint tehénnek a bugyogó.

Talán észre sem veszi, hogy felszakadó mondata mögött tetszik neki vagy sem, de ott lapul szégyenteljes elégedetlenségének teljesületlen vágya.
Köztudott, hogy a rendőrség lekapcsolt egy csoportot a TEK segítségével, akik a magyar államrend erőszakos megdöntésére szerveződtek. És most kapaszkodjon meg a kedves olvasó, erre reagálva

Perintfalvi így sóhajt fel toporzékolva bibliai szeretettel átitatott lelke leglényegéből:
,,DUGÁBA DŐLT A SZKÍTÁK által tervezett puccskísérlet, avagy nekünk még t*erroristából is csak a lúzerek jutnak.”
,,Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik”, mondom a költővel, úgy, hogy komolyan el se hiszem ezt a szellemi sötétséget.

Ritus! Mennyivel jobb is lenne, ha lúzerek helyett vérprofi terroristák jutnának a kormány minden tagjára, ugye?

Bezzeg, ha Perintfalvi őkegyessége kapna egy ilyen lúzeres fenyegetést, látom magam előtt, hogy a Tejútrendszer összes hírügynökségének azonnal jelentené a bánatát és haladéktalanul az ENSZ békefenntartók segítségét kérné saját védelme biztosítására, teszem hozzá, hogy jogosan.
Ritus! A bibliai tettetettsége mázán átüt önnön könyörtelen valósága.
Sorolhatná tovább is fájdalmait, miszerint milyen kár, hogy hazánkban csak ilyen lúzer az ellenzék, hogy az EU mit lúzerkedik Magyarországgal és így tovább.

Egy biztos, aki, akár figyelmetlenségből, akár tudatosan teret ad egy olyan mondatnak, amit idéztem öntől, az nem érdemel mást, mint a társadalom egészének megvetését. Maradjunk ennyiben!

UI: A Mandineren persze ott virít a teológina posztja, ami szégyen és megengedhetetlen.
Ébresztő Mandiner!

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

 

 

Ha úgy érzed, támogass minket azzal, hogy napi hírértesítőt kérsz! Köszönjük!

Bognár Zsolt egy bejegyzésben küldte padlóra Gyurcsányt, Tóta W-t és Fegyőrt! Íme

Kalo Jenő elemezése szerint is veszélyes lenne Szijjártónak Ukrajnába látogatnia! VIDEÓ!