in ,

Az ex-RTL-es színész kiakadt, mert Gyurcsány megint fenyegetőzni kezdett

Lári-Feri fenyeget

Fekete-Győr András és Varjú László bírósági elmarasztalása ürügyén a tisztességesség esélyét a baloldalon eleve lehetetlenné tevő és kizáró Gyurcsány Ferenc fenyegetőzik, ekképpen:
,,Nem kell szégyenlősnek lenni. Jegyezzétek meg az ügyészek és a bírók nevét. Jók lesznek majd tanúknak egy, a rendszer ellen folytatott eljárásban.”

Azt is írja Ferenc testvér, hogy:
,,Most ki ellen folyik eljárás? Azok ellen, akik a képviselőt, egy hivatalos személyt bántalmaztak? Nem. Hanem Varju ellen, aki nem hagyta magát. A tévé azzal védekezik, hogy úgy kezdődött az egész csetepaté, hogy a képviselő nem volt hajlandó elviselni a vele szemben alkalmazott erőszakot. Fekete-Győr és Varju még nincs börtönben. Bár ott akarják látni őket.”

Gyurcsány csúsztat. Nem a rendszer akarja börtönben látni a két jómadarat, hanem a Btk vonatkozó passzusai rendelkeznek így, amennyiben a taláros testület így ítéli meg.
A konzervatív oldalnak is volnának ötletei kikkel kellene feltölteni a büntetés végrehajtás intézményeinek üres helyeit, de tanúság ide, tanúság oda, a jobboldali kormány nem vágyakhoz, hanem jogerős ítéletekhez köti a bünhődések bekövetkeztét.
Lári-Feri bújtogathat, fenyegethet. Mondom az általa hitt két lehetséges alternatívát.

1. Nevezettek jogerős elítélése esetén: A Fidesz befolyása alatt álló bíróságok ártatlanul elítéltek két jóravaló polgárt.
2. Nevezettek felmentése esetén: A független magyar bíróságok igazságot szolgáltattak az ártatlanul elítélni szándékozott két jóravaló polgárnak.
Ferenc! A nyuszika sapkájának hordási befolyásolását hagyja meg a jog embereinek. Az ön elképzelései a rendszer elleni eljárásokban soha nem lesznek mérvadóak. Az a hajó elment. Meggyőződésem, hogy örökre.

Ennek kimondásához én se éreztem magamat szégyenlősnek.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Pottyondy, a nagy „gyermekvédő” – Pottondy: „Túlságosan szeretem a f@szt és a drogokat ahhoz, hogy politikus legyek” – Videó

Agyhalál: Budapesten neveznének el utcaszakaszt Navalnijról