in ,

Baleset a Nemzetiben – Bognár Zsolt nekiment Gyurcsány kedvencének, a DK-s Földi Juditnak – Íme ezt mondta a színész

Pestiesen szólva, erre mondják azt: Na, ehhez tényleg pofa kell!

A Nemzeti Színházban történt, két színművészünket ért súlyos balesetet követően Vidnyánszky Attila lemondott főigazgatói posztjáról. Miniszteri felettese, Csák János a lefolytatott vizsgálatok után dönt a lemondás elfogadásáról, illetve annak figyelmen kívül hagyásáról.

Már vártam, hogy mikor érkezik valamelyik lelketlen ellenzéki nyüzsimókus, hogy lábát törölje a kialakult tragikus helyzet apropóján az érintettekbe, rajtuk keresztül természetesen a kormányba.
Bizonyos Földi Judit, DK-s parlamenti képviselő, aki hírnevét azzal gründolta össze, hogy főnöke az intimitás határait súroló, de örökkévalóságnak tűnő hosszúságúan ölelgette parlamenti beiktatásakor, nos megszólalásával hálás szívvel és kamatos kamattal kezdett törleszteni a szorongatással szerzett 5 perc hírnevéért.

Kettejük ,,Vadai Ágnes-díjas” képmutatatása után most imígyen emelkedett szólásra égi magaslatairól Földi:
„A legnagyobb színdarab a Nemzeti színpadán… Vidnyánszky Attila lemond- nem fogadják el, Ő a nemzet “hőse”…a nemzeti képmutatási díj győztese! A két kórházban fekvő színész is így gondolja vajon???”

Bezzeg, ha nem mondott volna le. Vélhetően az EU azonnal rendkívüli értekezletet hívna össze és még az unióba belépésünk óta számunkra kifizetett pénzeket is visszakérnék Magyarországtól.
A két megsérült színészt megkérdezésük nélkül, ha kérhetem ne állítsa áthallásosan vállalhatatlan narratívája szolgálatába. Épüljenek fel mielőbb. Nincs szükségük az ön epéskedő szólamára.
Fent idézett nyilatkozatát meg betesszük a DK-s szociáldemokrata fordulataik dupla axelei és tripla lutzai közé. Hogy ki lesz az, aki képmutatásával elperecel a társadalom ítélőszéke előtt ezzel a jópofának szánt beszólásával, az legyen a jövő zenéje.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Perintfalvi ócska hazugsága – Szerinte üresek a bevásárlók és senki sem vásárol – Nos, ennek az ellenkezőjét tapasztaltuk! PERINTFALVI: NE HAZUDJ!

Mégis mi folyik itt????? Présember ismét találkozott a Bírói Tanács vezetőivel