in , ,

A napelemerőműves Momentum páriájának egy mondata megütötte a fülemet, amit füstgránátos akciója kapcsán nyilatkozott még a tüntetés estéjén

Fekete-Győr érveléséhez egy apró megjegyzés, remélem ,,sok másik emberrel” hasonlóképpen gondolva

A napelemerőműves Momentum páriájának egy mondata megütötte a fülemet, amit füstgránátos akciója kapcsán nyilatkozott még a tüntetés estéjén:
,,Egy füstgránátot dobtam nagyon sok másik emberrel egyetemben a rendőrök mellé.”

A tárgyalásán a papírhuszár már finomított:
,,Tisztán látszik, hogy ez egy célzott, ejtő mozdulat.”

Szerzői megjegyzésem, kérdésem annyi, hogy ,,a nagyon sok másik emberrel egyetemben” érvelés mennyiben menti saját cselekedetét? Ha ezek a bizonyos ,,másik emberek” kalasnyikovokkal tüzeltek volna a rendőreinkre, akkor Fekete-Győr András feltételezhetően ugyanilyen cselekedete bocsánatos lenne, mert csak úgymond ejtette volna azokat a fránya töltényeket, meg különben is sokan csinálták?

Fájó ez a felelősségvállalás nélküli másokra mutogatás.
De, ha már ejtés. Azon nem gondolkodott, hogy saját pártja, ha valakit, hát őt magát ténylegesen ejtette. Nem kellene elítéltként terhelnie őket a jelenlétével és erre ne azzal keressen magának kifogást, hogy pártjában sokakkal egyetemben a Gelencsér ,,Államférfi” Ferenc is ment a levesbe.
Ezek az ejtések nem azonosak azzal, amiért felelősségre vonta a tisztelt bíróság!

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Bognár Zsolt keresetlen véleménye a képen látható két háborús uszítóról!

Nyílt levél Borvendég Zsuzsannának: eladtad magad a Mi Hazánknak? Most tetted fantasztikus munkásságodat zárójelbe!