in ,

Bognár Zsolt Feri értékelhetetlen parlamenti felszólalásáról – „Ferenc testvér mellett közvetlenül a frissen, ropogósan kinevezett Momentum frakcióvezető Bedő Dávid hallgatja átszellemülten a nagy mesélőt”

Bognár Zsolt jegyzete

Feri és az ő hálás ,,osztálya”
Nézzék meg jól az írásomhoz mellékelt képet. A tanár úr és az ő osztálya. A hátsó sorban két túlkoros diákkal, mellettük és elől pedig egyen-pólóban feszítenek az eminens osztályelsők.
Ferenc testvér mellett közvetlenül a frissen, ropogósan kinevezett Momentum frakcióvezető Bedő Dávid hallgatja átszellemülten a nagy mesélőt.

Amiért billentyűzetet ragadtam, az nem más, mint az arra irányuló figyelemfelhívásom szándéka, hogy az érintettek vegyék már észre, hogy nem egy építőtábori kultúrteremben van a jeles fejtágító, hanem a magyar parlament épületében.
Ezek a nyikhajok meg öltöny és nyakkendő helyett ,,Ki a valódi felelős?” feliratú, rövidujjú pólóban feszítenek, mintha az így lenne a világ legtermészetesebb dolga.
Hát nem az!

A magyar parlament nem a bazári majmoskodás állatkertje, hanem annak méltóságát szellemükben és ruházatukkal is megtisztelő honatyáink és honanyáink, más szóval törvényhozóink tiszteletet adó és ennek folyományaként tiszteletet kapó, nép által választott szolgáinak munkahelye. A szolga szót annak legnemesebb értelmében használom.
Ehelyett a karmelitás kordonbontási segéderő képviselői pólóban írják a történelem lapjait 2024 februárjában Magyarországon.
Az ész megáll!

Mi lesz a következő megmutatkozási szintjük, a fiúknál rövidnadrág, stüszi kalap, a hölgyeiknél ledér hálóing és mamusz?

Még a tanár bácsijuk is képes volt egy sötét zakót magára kapni.
Skacok, egy zakótól nem lesztek ugyan Kossuthok Széchenyik és Deák Ferencek, de legalább megjelenésetekben nem hoznátok szégyent az Országház sokat látott falaira.
Persze a pólóitok alól kilóg a liberális ócskaság szőrös és lúdtalpas lába és esetetekben azt még egy extra méretű zakó se lenne képes eltakarni., noha azt elismerem, hogy zakóból néggyel is rendelkeztek, viszont azok mindegyikére jogosan van ráírva, hogy: kétharmad! Ugye Bedő?

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Háztűznézőben jártak????? – Házkutatást tartottak a NAV nyomozói Maki Zaj mozgalmánál

Sulyok Tamást kóstolgatta a fotón látható nyomi alkotmányjogász – Bognár Zsolt tette helyre a csávót