in ,

Üzenet a tanároknak: oltassátok be magatokat, ne tüntessetek, és húzzatok dolgozni! Ne veszélyeztessétek a gyerekeinket!

húzzatok dolgozni

Tisztelet a kivételnek (a kevés kivételnek), de ez az üzenet a tanároknak, pedagógusoknak szól.

Ti tényleg ki mentek tüntetni az utcára, mert elutasítjátok az oltást? Ti tényleg erre vetemedtetek? Képesek vagytok gyermekeink életét, egészségét kockáztatni, mert ti épp most oltásellenesek vagytok? Tudjátok mennyibe kerül egy lélegeztetőgépre rakott magyar? Milliókba kerül az államnak a kezelés! MIATTATOK! Nem beszélve arról, hogy aki már gépen van, ő bizony nagy valószínűséggel nem éli túl! Kik vagytok ti, hogy a gyerekeinket veszélyeztetitek? Elkapják miattatok a gyerekeink a fertőzést, hazaviszi a szülőknek, és ők bizony meghalhatnak! És ott maradnak árván! Hogy képzelitek ezt? Tudjátok ti, tisztelt tüntető tanárok, hogy ti gyerekkorotokban hány oltást kaptatok? SOKAT! ÉS KÖTELEZŐ VOLT! Ezért vagytok most életben, ezért nincs kanyarótok, vagy ezért nem kaptátok el a gyermekbénulást!

Szégyelljétek magatokat! Takarodjatok dolgozni, oltassátok be magatokat, vagy ellenkező esetben takarodjatok el a tanári pályáról!

 

Ennyi.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Borkai és Szájer elbújhat! A király meztelen! A jobboldal kihozta a fényre az egész csaló baloldali milliárdos bandát! Várjuk a tisztelt nyomozó hatóságok lépéseit!