in , ,

Bognár Zsolt rendkívül veszélyesnek tartja Gyurcsány gyűlöletkeltését – Gondoljunk csak Ficora

Ferenc testvér nem bírál, nem sért, á, dehogy! Csak kinyilatkoztat.

Közben búsong, nem kicsit, hanem nagyon, ekképpen:
,,Megszűnt a kormányzás. Nem az igazgatásról beszélek, nyilván dolgoznak a hivatalokban. Kormányülés is van. Érkeznek az előterjesztések és hoznak ilyen-olyan határozatokat. De mi az ügy?Mi a kormány és Magyarország közös ügye? Miről szól Magyarország? Semmiről. Elnémultak. Hangjukat nem hallani. Úgy készülnek a választásra, hogy nem hogy a holnapról, de a máról se mondanak semmit. Rekedten még jön némi kötelező brüsszelezés, gyurcsányozás, háborúpártizás, de ennyi. Ez is erőtlen, fantáziátlan, semmilyen. Elfáradtak. Lebénultak. Kiürültek. Azért ennek így nem sok értelme van, fiúk.”

,,Mi a kormány és Magyarország közös ügye?” – kérdezi az ,,alanyi” költő Gyurcsány.
Válaszom: Minden, de minden, amibe nem tartozik a DK.
,,Megszűnt a kormányzás” – mondja ugyanő.

Válaszom:
Megszűnőben az árnyékkormányzás szlogenje van, azaz a ,,DK az ellenzék vezető ereje” unásig ismételt kijelentése, hiszen épp most sodorja el az ,,áradó Tisza”.
Nem érti a lelkem, ezért azt is kérdezi, hogy:
,,Miről szól Magyarország?”

Válaszom:
Arról, hogy megértessük mindenkivel, hogy a DK és bármelyik ellenzéki reszelék-párt hatalmi vágya köszönő viszonyban sincs a kormányzás valós képességével.
Arról, hogy világossá tegyük, a konzervatív oldal nem szeretne mégegyszer ugyanabba a folyóba lépni, mint amit a baloldal kínálna az országnak. A zavaros ,,Tisza” – ha folyó, ha párt – se jelent opciót a jelenlegi kormányzattal szemben.
Arról, hogy az ellenségek helyett csupán ellenfelei legyünk, lehessünk politikai riválisainknak és senki száját, még a DK-s Cipolláét se hagyhassa el olyan fenyegető kijelentés a jobboldali kormánytagokról, hogy:
,,Magukat is elfogják vinni. Nem is olyan soká”.

Az ilyen mondatok bátorítást adhatnak olyan következmények létrejöttéhez, ami Szlovákia miniszterelnökével , Robert Ficoval történt. A politikai gyűlölet felső szintű kifejeződése ugyanis leszivárog a mezei választókhoz és egyáltalán nem lehet csodálkozni azon, hogy előbb vagy utóbb felbukkan közöttük egy önjelölt igazságosztó, aki fegyverrel próbál rendet tenni a végletekig eldurvult politikai nyilvánosságban, bármelyik országban is éljünk.

Ferenc! Gondolkodjon! Ez a cselekmény minden hatalmi pozícióban lévővel előfordulhat.
Halkan kérdezem, ennek ismeretében még mindig szeretne miniszterelnök lenni???

Kérem, hogy a szomszédunkban történt nem kívánatos tragédia ismeretében tegye takarékra csúcsra járatott ellenségeskedését!

UI:
Innen is jobbulást kívánok Szlovákia miniszterelnökének!

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

  

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 

Magyar Péter csupán egy pszichikai kivetülés – Egy asztráltest – Nem kell vele foglalkozni – Csak a lúzerek követik

Szijjártó felhívta a szlovák parlament elnökét: Fico állapotáról kérdezte