in ,

A baloldal már valósággal tombol: közelít a hárommillióhoz a beoltottak száma Magyarországon

Folyamatosan zajlik az oltás

Mire befejezzük ezt a cikket, talán már át is lépte a 3 milliót a beoltottak száma. Volt olyan nap, amikor aznap a VILÁGON arányosan mi adtunk be a lakosságnak a legtöbb oltást.

Sebaj, az ellenzék majd elmagyarázza, benne Vénaszájú Mártival, hogy a 2.5 millió  beoltott az SMAFU, az nem számít. Feri már azt is mondta, hogy nem a beoltottak száma számít… DE, FERI, az számít!

Krekó Péter, Závecz meg az a pengeszájú Attila hiába kampányol az oltás ellen, NEM fog összejönni. Az ellenzék is már rájött, hogy ezt a kampányt elbukták, de durván, most új aljasság után kell nézniük. Ne aggódjunk, a balliberális TRÖSZT ki fogja találni a maga új mantráját! STADION! STADION! Stadion miatt van enyhítés! Mert jönnek a meccsek, tehát a Zorbán a focimániája miatt enyhít! Ja, enyhít: a kisboltban, ahol eddig ketten lehettünk egyszerre, most már csak 1 ember lehet, mert 10 nm / 1 ember az új szabály. Micsoda enyhítés. Sebaj, a hülye ellenzéki szavazók – merthogy tök hülyék szegények – mindent, csípőből benyalnak: annyiszor, de annyiszor átverték már őket, de őket újra be lehet etetni a baloldal gyűlöletkeltő kampányaival, és ebben ez a tragédia. Bokros csomag? Ugyan már! Megszorítások? Ugyan már! 2006? Mikor volt az már? Államcsőd közeli helyzet? UGYAN! Devizahitel? UGYAN! Meg különben is Zorbán, meg Mészároslőrinc, és főleg Tiborcz, meg Rogánantalhelikopterszájerjózsef. Arra nagyon kevés ellenzéki szavazó képes sajnos, hogy önállóan, az ellenzéki pártok kampánya nélkül bármin is elgondolkodjon! TISZTELET a nagyon kevés kivételnek…

Tehát a baloldal most tombol, mert az oltás igenis sikeres, közel a nyájimmunitás, és a valódi nyitás. A baloldal számára akkor jön az igazi fekete leves, mert kiderül, hogy minden amit a járvány alatt hazudtak: az bizony hazugság volt.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Mostantól Tordai Bence Putyin pincsije – Beoltatta magát a Szputnyikkal

Ki kell mondani: 2022-ben a globális nagytőke és a pénztőke akarja rátenni a kezét Magyarországra