in , ,

Magyar Péter csupán egy pszichikai kivetülés – Egy asztráltest – Nem kell vele foglalkozni – Csak a lúzerek követik

Lehet rosszabb a közélet

Amikor a közélet mocsaráról értekezik Magyarországon az értelmiség, meg arról, hogy nem lehet lejjebb, akkor ideje elgondolkodni az újakon, mit hozhatnak az újak? Jobbat? Minőségibb politizálást?

 

Érdemes átgondolni a Magyar Péter jelenséget is. Mert Magyar Péter nem egy ember, hanem egy jelenség: egy kísérlet arra, hogy még szarabb legyen a közéletünk. Egy nárcisztikus agresszív idióta hülyíti híveit éppen. Csak egy lúzer követ egy ekkora lúzert, aki bosszút esküdött saját felesége és családja ellen. Aki inzultálta és késsel rohangált a házban, ahol lakott. Aki lehallgatta saját feleségét. Aki tönkretette a saját és felesége életét, nem beszélve a gyerekeiről.

Magyar Péter nem egy ember, egy jelenség. Ő egy pszichológiai kivetülés, egy asztráltest: kivetülése a rossznak, a gonoszságnak, a közönséged előtt egyre hangosabban megnyilvánuló erőszakos viselkedésnek, mert az erőszak verbális is lehet. Megalázott egy ártatlan templomi menetet, megalázta a borlovagok közösségét, ártatlan keresztényeket. Keresztényeket ért durva verbális inzultus, minden megalázott személy azon a napon egy – egy Krisztus volt, akit dobáltak, vertek, ütöttek, elítéltek, ostoroztak, majd keresztre feszítettek. Magyar Péter volt egy személyben Poncius Pilátus, Kajafás és Júdás.

 

Egy ilyen gonosz pszichológiai kivetülést, a megtestesült semmitmondást csak lúzerek követnek.

Mi szóltunk!

Ne legyél lúzer!

 

 

mindenszo.hu

 

  

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 

Friss! 500 forint a Balatonon a lángos! Íme az árlista

Bognár Zsolt rendkívül veszélyesnek tartja Gyurcsány gyűlöletkeltését – Gondoljunk csak Ficora