in ,

Trump szivatja a libsiket! – Trump csapata ismételten hazugságon kapta a liberális médiát

 

A The Wall Street Journal a neki adott interjúban rosszul idézte Donald Trump amerikai elnököt, amikor azt írta, hogy az elnök szerint „jó kapcsolata van” Kim Dzsongun észak-koreai diktátorral – tudatta helyi idő szerint szombat éjjel a Fehér Ház.

Sarah Sanders, a Fehér Ház szóvivője szerint „az álhírgyárosok ismét lecsaptak”, rosszul idézték az elnököt, aki a Hszi Csin-ping kínai elnökkel és Abe Sindzó japán kormányfővel ápolt jó kapcsolata mellett a Fehér Ház szombati tájékoztatása alapján azt mondta: „valószínűleg Kim Dzsongunnal is nagyon jó kapcsolatom lenne”, vagyis feltételes, és nem kijelentő módban beszélt.

Trump mondata nagy érdeklődést keltett, mert hivatalban lévő amerikai elnök még sosem beszélt észak-koreai diktátorral, igaz Trump sem erősítette meg, hogy beszélt Kimmel. A Trumpot rendszeresen bíráló sajtó ugyanakkor arra mutatott rá, hogy nehezen értelmezhető, ha az elnök azt mondja, hogy valószínűleg jó kapcsolata van valakivel. Feltételes módban viszont a mondat értelmet nyer.

Fotó: AFP

Trump és Kim az elmúlt évben személyeskedésig menő verbális offenzívát indított egymás ellen, miközben Phenjan fokozatosan fejlesztette nukleáris fegyverzetét, s azt állítja, immár képes csapást mérni az Egyesült Államokra.

 

(forrás: Horváth József György, 888.hu)

Nézőpont: A közép-európaiak nem lépnének ki az EU-ból, de elégedetlenek a vezetőkkel

Nagyszerű magyar újítás! – Magyar építőipari innováció csökkenti a kórházi fertőzéseket