in , , ,

LIBERÁLIS „INTELLIGENCIA” – Ami az USA-ban „Fuck Trump, az a magyar libsiknek „Orbántakaroggy!”

Itt tartanak libsiék

28 évvel a Rendszerváltoztatás után napjainkra libsijeink itthon és a nagyvilágban is különleges szellemi magaslatokba „emelkedtek”. Sosem gondoltuk volna, hogy fejlődésben a libsiknek mindig van egy lépcsőfokkal feljebb. És igen, van!

Kezdetben a Rendszerváltás idején libsijeinktől vala a kommunistaellenesség. Az még rendben volt. Sajnos egy szó sem volt igaz belőle. Majd lőn világosság és 94′-ben, elárulva a teljes Rendszerváltoztatást (így váltson rendszert az ember a SZADESZES libsikkel) , összeálltak a kommunistákkal, egy ÁVÓ-s komcsi Horn Gyulának tapsoltak négy éven át. Mint ma a Jobbik: teljes fordulat. Amolyan 180 fokos.

Majd újabb fordulat következett, a kis hazaárulásokból egyre nagyobbak lettek, ekkor lett a Szent Koronából Micisapka, majd derültek ki a libsi SZDSZ-esekről az ÁVO-s, és egyéb besúgós sötét múltbéli dolgok. Csípőből tüzeltek libsijeink mindenre, ami magyar. Mint bábjából a lepke, fejlődtek ki igazi hazaárulókká.

Ma már ott tartunk, hogy a 100 féle társadalmi genderidiotizmus legnagyobb szóvivőjévé váltak. Az SZDSZ ugyan megszűnt, de a kultúrában és a médiában még mindig ott tombolnak az utódok, Esterházy Péterek, Kornis Mihályok lelkében és Pintér Béla féle nézhetetlen darabokban manifesztálódva, valamint a kis törpepártok demokratikusnak hazudott (valójában liberál-náci) felsőbbrendű létezésében.

Az USA -ban sem jobb a helyzet.. Tombol a liberális Trump ellenesség a médiában, a hollywoodi színészek egy színvonalas „FUCK TRUMP” felkiáltással nevezik meg hatalmas programjukat. Fuck Trump. Ennyi. Állva tapsolnak a primitív idióták. Függöny.

Mr. Deniro-nak pedig azt üzenjük: FUCK DE NIRO!

 

Kis hazánkban sincs ám máshogy. Ugyanez a csupasz libsi agyhalál így mutatkozik meg. Íme:

Két ország, de az USA libsi szar ugyanolyan mint a „magyar” libsi szar. Same shit.

 

Ők egy hangos kisebbség az USA-ban és ugyanolyan hangos kisebbség Magyarországon. A média nevelte őket libsivé, a média tartja őket életben, a hazug libsi média: 24.hu, hvg.hu, RTL KLUB, index.hu, 444.hu, zsurpubi.hu, stb. A gyűlölet kis média-szigetei.

A nívótlan csőcselék sajnos mindenhol ugyanolyan.

Velük kell élnünk sajnos. Vagy mégsem? Kultúrális rendszerváltást!

 

mindenszo.hu

 

 

Ne legyen több mohácsi vész, és hadd zúgjon a harang még időtlen időkig Európában! – Bencze Izabella

AGYHALÁL – A tájékozott Sargentini most attól retteg, hogy Orbán elveszi a német befektetők illateszerboltjait