in ,

SIKER! – Meggyőzte a német emberek jelentős részét Orbán Viktor bajorországi beszéde

A kritikus hangok mellett számos pozitív értékelést is kapott a német állampolgároktól Orbán Viktor

A kritikus hangok mellett számos pozitív értékelést is kapott a német állampolgároktól Orbán Viktor, aki a legutóbbi hétvégén a német Keresztényszociális Unió (CSU) meghívására részt vett a Horst Seehofer bajor miniszterelnök által vezetett párt háromnapos frakcióülésén. Úgy tűnik, a német liberális politikai elit már nincs kapcsolatban az ottani választókkal, az emberek viszont a valódi, elsősorban a migráció okozta gondjaikra valódi megoldásokat akarnak. Az Orbán Viktor látogatása és beszéde miatt megosztott Facebook-hozzászólásokból az Origo szemlézett. 

Mint arról a PestiSrácok.hu is beszámolt, Orbán Viktor pénteken felszólalt a CSU frakcióülésén, ahol egyebek mellett a következőket mondta:

Egyértelmű a népakarat: az emberek nem kívánnak terrorveszélyben élni, azt akarják, hogy legyen közbiztonság, a határokat megvédjék, és vigyék ki a schengeni övezetből azokat, akiknek nincs okuk arra, hogy itt legyenek, (…) 2018 a népakarat helyreállításának éve lesz.

A beszéd után a magyar kormányfő Facebook-oldalán a következőkhöz hasonló, a német emberek által megosztott gondolatok jelentek meg:

Eine gute Rede,höffentlich kapieren die in Brüssel und Berlin wo es mit Ungarn langgeht. Gott segne Orban und die Ungarn./ Jó beszéd, reméljük észreveszik Berlinben és Brüsszelben, ami Magyarországon megvalósult. Isten áldja Orbánt és Magyarországot. 

Echte Politiker zusammen, wenn das Merkel endlich entsorgt ist wünsche ich mehr von denen! viel glück und erfolg Victor orban im kampf gegen George soros!!!/ Valódi politikusok együtt, ha Merkel megy, többet remélek tőlük! Sok szerencsét és sikert Orbán Viktornak a Soros György ellen vívott harcban!

Franz Josef Strauß büszke lenne erre a találkozóra! Franz Josef Strauss wäre stolz auf dieses Treffen! 🙂 Hajrá Magyarok!!!!

Herr orban, der beste mann bei der CSU/ Orbán úr, a legjobb ember a CSU-nál/aki a CSU-nál járt.

Lassen Sie sich nicht von ihrem Weg abbringen, Herr Orban. Deutschland ist schwach, sie muss stark bleiben/ Ne hagyja, hogy az útjába álljanak Orbán úr. Németország gyenge, önnek erősnek kell maradnia.

Herr Orban ,danke für wahre Worte/ Orbán úr, köszönöm az igaz szavakat!

Deutschland müsste beispil von Ungarn nehmen…!/ Németország Magyarországról kellene példát vegyen…!

Forrás: Origo Fotó: PS
(pestisracok.hu)

Totálisan szétesik a Momentum? – ÚGY LEGYEN! AMEN!

HOPPÁ! – A kormány minél előbb vegye napirendre a Soros-terv végrehajtása elleni akciótervet!