in , ,

Brutális kettős mérce – Kínai és orosz vakcina – Orbán mondja: nem jó, ha Németország: az jó!

Kettős mérce

Akár orosz és kínai vakcinával is lehet küzdeni a koronavírus-járvány ellen, mert nem a szérum származási helye a döntő, hanem a hatékonysága és a biztonságossága – mondta a német szövetségi egészségügyi miniszter egy vasárnapi interjúban.

Jens Spahn a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung című lapban közölt interjúban arra a kérdésre, hogy mit szól orosz vagy kínai fejlesztésű oltóanyagok európai használata ellen, kifejtette, hogy nincs akadálya az ilyen készítmények használatának, ha van hozzájuk az Európai Unió előírásainak megfelelő engedély.

 

A kínai és az orosz vakcina lassan egész Európában elfogadott, csak Magyarországon vannak a dolgok máshogyan „bekötve”. Az itteni kretén baloldal, a hülye ellenzék és a hülye követőik (belpesti „éttermiség”, azaz a dagadtak) gondolják csak azt, hogy az orosz és a kínai vakcina: szar.

Azért szar, mert az Orbán-kormány szerzi be. Azért szar, mert „Zorbán”, meg azért is szar, mert „Szijjártó”. Nagyjából ez a baloldali logika menete, már ha ezt logikának lehet nevezni. Ugyanezt műveli ez a liberális szekta Koltai Lajossal is.

Természetesen a Krekó Péter-féle javaslatot hajtják végre, azaz akár halálos áldozatok árán is, de meg kell buktatni a „Zorbánt”.

 

Ezen dolgozik most a baloldal, nem az ország felvirágoztatásán.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Bencsik András kimondta a lényeget a liberális értelmiségről: „Szekta!” – Videó

Tényleg ez történik Németországban: internálótáborokba küldik a németek azokat, akik nem tartják be a karanténszabályokat – Várjuk Jourová aggódását!