in ,

HOPPÁ! – A kormány minél előbb vegye napirendre a Soros-terv végrehajtása elleni akciótervet!

A Soros-szövetségesek folyamatosan támadják Magyarországot, ezért arra kérjük a kormányt, hogy minél előbb dolgozza ki és vegye napirendre a Soros-terv végrehajtása elleni akciótervet – mondta Hollik István szerdai sajtótájékoztatóján.

A KORMÁNY MINÉL ELŐBB VEGYE NAPIRENDRE A SOROS-TERV VÉGREHAJTÁSA ELLENI AKCIÓTERVET!

A Soros-szövetségesek folyamatosan támadják Magyarországot, ezért arra kérjük a kormányt, hogy minél előbb dolgozza ki és vegye napirendre a Soros-terv végrehajtása elleni akciótervet – mondta Hollik István szerdai sajtótájékoztatóján.

 

A Fidesz-KDNP képviselője hozzátette, az elmúlt 24 órában nyilvánvalóvá vált, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy a spekuláns tervét a magyar emberekre erőltessék. Hozzátette: látható, hogy nyílt és folyamatos nyomásgyakorlás indult meg Magyarország ellen, amiért elutasítjuk a Soros-tervet.

„LE AKARJÁK JÁRATNI ÉS MEG AKARJÁK BÜNTETNI MAGYARORSZÁGOT, MERT NEM HAJLANDÓ BEFOGADNI A MIGRÁNSOKAT”

Hollik István emlékeztetett arra, hogy Soros György egyik legfontosabb brüsszeli szövetségese, aki a hazánkat elítélő Soros-jelentés elkészítője is, Magyarországra érkezett. Judith Sargentini európai parlamenti (EP-) képviselő a migránspárti politika egyik legfőbb szószólója, aki többször kiállt a migránsok minél nagyobb számban történő befogadása és a kötelező betelepítési kvóta mellett.

A kormánypárti politikus példaként említette, hogy több mint tíz éve együttműködik Soros György egyik szervezetével. Hozzátette: más brüsszeli politikusokkal együtt ő volt az, aki a magyar határra és rendőrökre támadó terrorista Ahmed H. kiszabadításáért akciózott.

Fotó: fidesz.hu

Hollik István kitért arra is, hogy egy előző nap tartott meghallgatáson, Magyarország ellen áskálódtak, alaptalan és hazug vádak mögé bújva szerették volna Magyarországot lejáratni – mutatott rá.

Ezzel kapcsolatban kifejtette, a meghallgatáson egy tanulmányt mutattak be, s ebben többek között beteg demokráciákról értekeztek, a Magyarországról szóló részt pedig a TASZ és a Helsinki Bizottság írta – fűzte hozzá.
Úgy ítélkeztek országok felett, neveztek betegnek egyes európai demokráciákat, hogy egy államból két szervezetet hallgattak meg – mondta Hollik István, aki szerint éppen ez a beteg.

A kormánypárti politikus aláhúzta, összességében nem történik más, mint egy Magyarországot elítélő „Soros-jelentés” előkészítése, az a cél, hogy eltávolítsák hazánkat a „Soros-terv” útjából, és megtörjék a magyar kormány bevándorláspolitikáját.

Le akarják járatni és meg akarják büntetni Magyarországot, mert nem hajlandó befogadni a migránsokat – hangsúlyozta Hollik István.

(fidesz.hu, MTI)

SIKER! – Meggyőzte a német emberek jelentős részét Orbán Viktor bajorországi beszéde

NEM STADION! – Fejlődik a honvédelem: 40 helikoptert vesz a honvédség