in , ,

Hoppá! Orbán Viktor levelet írt a német kancellárnak

Orbán Viktor levélben köszönte meg Olaf Scholz német kancellár gratulációját a választási győzelemhez

Orbán Viktor levélben köszönte meg Olaf Scholz német kancellár gratulációját a választási győzelemhez – közölte a miniszterelnök sajtófőnöke. Havasi Bertalan tájékoztatása szerint írásában a kormányfő a kölcsönös együttműködést, valamint a két ország kapcsolatainak fejlesztését is szorgalmazta.
Európa ma olyan kihívásokkal néz szembe, amelyek a korábbiaknál is fontosabbá teszik a tagállamok közötti, kölcsönös tiszteletre alapozott együttműködést

– fogalmazott Orbán Viktor. A miniszterelnök továbbá biztosította a német kancellárt, hogy ennek szellemében készen áll a közös munkára, a Magyarország és Németország közötti kapcsolatok fejlesztését ugyanis stratégiai jelentőségű kérdésnek tekinti.

A német szövetségi kormány hivatalos honlapján korábban közzétett közlemény szerint Olaf Scholz gratulált a magyar parlamenti választáson elért újabb sikerhez, és sok szerencsét kívánt az elkövetkező feladatokhoz Orbán Viktornak.

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

Add tovább!

Újabb csicskulás a baloldalon: kérhetik Molnár Zsolt (MSZP) mentelmi jogának felfüggesztését

Fricz Tamás: jó lenne, ha végre abbahagynánk a nemzeti oldalon az őszödi böszme rendkívüli képességeinek nyakló nélküli dicsérgetését