in , ,

Ostoba németek: lenácizta Orbán Viktort és családpolitikáját egy német professzor, Kovács Zoltán keményen visszavágott

A német Die Welt napilapban nácizta le Orbán Viktort és családpolitikáját

A német Die Welt napilapban nácizta le Orbán Viktort és családpolitikáját Karl Heinz Hausner mannheimi egyetemi tanár, a nürnbergi Foglalkoztatási Kutatóintézet szakértője. Hausner az EP-választások előtt azzal traktálja a német olvasókat, hogy őt a náci korszakra emlékezteti Orbán Viktor családpolitikája. A vállalhatatlan véleményt nem hagyta szó nélkül Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, aki Twitter-bejegyzésében azzal pörkölt oda a Weltnek és a nácizó egyetemi tanárnak, hogy ironikus, amikor a német Welt von párhuzamot a magyar családpolitika és a náci korszak között, majd félreérthetetlenül azt üzente a cikk szerzőjének, hogy nagyra értékeljük a náci párhuzamokról szóló oktatást egy nürnbergi professzortól, de azért na…

 

“Nagyra értékeljük a náci párhuzamokról szóló oktatást egy nürnbergi professzortól, de …” – válaszolt Kovács Zoltán Karl Heinz Hausnernek és a Die Weltnek. Twitter-bejegyzésében a politikus visszautasítás gyanánt a cikk azon súlyos mondatát is kiemeli, amelyben a német professzor a magyar családtámogatással kapcsolatban arról delirál, hogy a családtámogatásban részesült nőknek a náci korszakban meg kellett felelniük a nácik rasszista ideológiájának, amellyel teljesen egyértelműen arra utal a német oktató, hogy szerinte Magyarországon is így működik a családtámogatás.

 

Karl Heinz Hausner a Die Weltben ugyanis azt írta, “az új magyar családpolitika feltűnően hasonlít az 1933 júniusában bevezetett német házassági támogatásra”. “Ezzel is olyan nőket céloztak meg, akik a lehető legtöbb gyermeket szülik, segítve ezzel a német munkaerőpiacot. A nőknek a házassági támogatás fejében meg kellett felelniük a nácik rasszista ideológiájának. A nők tartozása minden megszületett gyermek után negyedével csökkent” – írja izzadságszagú összehasonlításában Karl Heinz Hausner.

Kovács Zoltán helyretette a német professzort. Fotó: Twitter

Nem ez az első eset, hogy Kovács Zoltán keményen helyreteszi a Magyarországról hazudozó külföldi újságírókat, liberális megmondóembereket. Kedden a politikus a liberális Washington Post Magyarországot gyalázó amerikai újságíróját küldte el melegebb éghajlatra. A hírhedten bevándorláspárti Washington Post állandó szerzője, Richard Cohen Magyarországot szapulva ugyanis azt írta az Orbán-Trump találkozó után, hogy Magyarországnak nincs igazán jelentősége nemzetközi értelemben, mivel nincs tengere és még 10 millióan sem lakják. Kovács Zoltán a történteket „a keleti parti liberális elit döbbenetes tudatlanságának és arroganciájának” nevezte, és üzent a szerzőnek:

“Azt írja Magyarországról, hogy a legjobb napjait már maga mögött hagyta. Több mint 10 millió magyar, aki minden nap bebizonyítja az ellenkezőjét, üzeni neki: Menj a francba!” – írta akkor Kovács Zoltán.

 

(Szarvas Szilveszter, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

BRÉKING! – Müezinnel hekkelték meg Budapesten Verhofstadt utcai fórumát – Videó!

Három gyermekes kamionos családapa üzenete: “Gyermekeink, jövőbeni otthonát kell megőriznünk, vasárnap én a családomra, az ő biztonságos jövőjükre szavazok”