in , ,

Sajnos a csehek sem teljesen normálisak – Orbán Viktor is plakátra került Csehországban az Ukrajna melletti szimpátiatüntetésen

Az egyik transzparens szerint a magyar miniszterelnök is bűnrészes a jelenleg is zajló orosz-ukrán háborúban.

Szombat délután Prágában is szimpátiatüntetést tartottak Ukrajna mellett – írja a HVG.

A tüntetők a prágai belváros centrumában lévő óratorony körüli téren gyűltek össze. Az egyik transzparensen

Orbán Viktort, Robert Ficót és Andrej Babist is háborús bűnrészesnek nevezték,

sőt, a magyar miniszterelnököt és Robert Ficót egyenesen a pokolba küldték.

 

– olvasható a Mandineren.

 

Mindenszo.hu kommentár: Úgy látszik a cseheknél is van egy kis baj a fejekben. Látszik, hogy ócska, libsi kormányuk van. Elég buták a csehek, mégis mit gondolnak, hogy Orbán a hibás, mert ő békét akar????

Megérdemlik ezek a saját libsi kormányukat.

 

 

mindenszo.hu

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Lázadás Franciaországban – Amikor bedühödnek a „möszijők” – Elszabadult a pokol a párizsi mezőgazdasági vásáron, amikor Macron megjelent (videó)

A nagy menetelés – Trump letarolta Dél-Karolinát