in ,

Lázadás Franciaországban – Amikor bedühödnek a „möszijők” – Elszabadult a pokol a párizsi mezőgazdasági vásáron, amikor Macron megjelent (videó)

A tüntető gazdákat a rohamrendőröknek kellett megfékezniük.

Nem sokkal Emmanuel Macron francia elnök látogatása előtt tüntető gazdák egy csoportja szállta meg a mezőgazdasági vásárnak otthont adó párizsi kiállítási központot.

A Macron elnök lemondását követelő tüntetőket több tucat rendőr próbálta megfékezni.

A Reuters hírügynökség helyszínen tartózkodó tudósítója összecsapásokról számolt be, és megfigyelése szerint legkevesebb egy őrizetbe vételre is sor került. A mezőgazdasági vásár kapui az incidens miatt egyelőre nem nyíltak meg a látogatók előtt. Macron elnök bírálta a gazdák akcióját.

„Nem segítetek egyetlen kollégátoknak sem azzal, hogy szétveritek a bódékat. 

 

Nem segítetek egyetlen kollégátoknak sem azzal, hogy ellehetetlenítitek a vásárt, és bizonyos értelemben félelmet keltetek a családokban” 

– nyilatkozta.

Számos más európai országhoz, köztük Németországhoz hasonlóan Franciaországban is hetek óta rendszeresen tiltakoznak a gazdák a magas költségek, a bürokrácia, a európai uniós mezőgazdasági politika és az ukrán import ellen.

(MTI / Mandiner)

 

VIDEÓ:

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

36 quai des Orfèvres (@36quaidesorfevres) által megosztott bejegyzés

 

 

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Orbán Viktor milyen szépen becsicskította a svéd miniszterelnököt!

Sajnos a csehek sem teljesen normálisak – Orbán Viktor is plakátra került Csehországban az Ukrajna melletti szimpátiatüntetésen