in ,

Nocsak! Elfogyott a Heti Hetes gázsi? Gálvölgyi nyivákol, hogy nincs pénze, tengődik

Sivalkodni, azt tud…

A pestisracok.hu szúrta ki, hogy Gálvölgyi elkezdett panaszkodni az anyagiakra…

Többek között ezt mondta a Heti Hetes egykori libernyák sztárja:

Volt olyan hónap, amikor nulla forint volt a bevételünk. Csak a nyugdíjunkat kaptuk és semmi mást. Őszinte leszek, nem is tudom, hogy abból hogyan lehetne megélni. Nem panaszkodni akarok, de az, hogy hónapokig szinte egyetlen forint sem érkezett a számlánkra, nagyon nem volt jó.

Tudja, kedves Gálvölgyi művész úr, az is szar volt magyarok milióinak, amikor az Önök propagandájának hatására 2002-ben a Fidesz elveszítette a választásokat, és jött az a 8 év rémálom. 15x emelték a gáz árát, 12% lett a munkanélküliség, 84% az államadósság, és 11% az államháztartási hiány, és ez nem a 2008-as válság idején kezdődött, mert már 2006-ban szarban volt az ország! Szóval Gálvölgyi úr, ne panaszkodjon!

 

Apropó, Heti hetes! Állítólag ennyit kerestek a “sztárok”

Olvasónktól kaptunk pár információt a Heti Hetesről, ezt most változtatás nélkül közöljük:

 

A Heti Hetes egy egy felvételéért – a 2010-es információk szerint egyetlen műsorért 600-800 ezer forintot vittek haza a szereplők.
Mivel Gálvölgyi majd minden alkalommal szerepelt, akkor a havi 4 alkalom X 700 ezer forint,(vegyünk egy közép arányt) az havonta: 2 millió 800 ezer forint! 12 hónap x 2,5 millióval, majd annak az eredménye szorozva a 16 évvel! Így jön ki a végösszeg!
Tovább számolva, mivel 16 évig ment a műsor, az összesen: 537.600.000.-Ft. Igen, több, mint Ötszázharminchétmillió Forint landolt ennek a ripacs Gálvölgyinek a számláján. Aki sohasem hagyta ki, hogy ne vágjon oda, a nemzeti kormánynak!
Nem sajnáljuk – azt sem nagyon bánnám, ha egy hacker, egyik reggelre lenullázná a számláját.
Akkor megtudná, milyen nehéz meg élni a munkából, vagy a nyugdíjból!! És még ezek után van pofája ilyen riportot adni? Még egy kérdés – vajon A RIPORTÉRT MENNYIT KASZÍROZOTT?!


 

 

Ennyi, kedves Gálvölgyi elvtárs.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Apáti Bence kiszámolta: 353-ból 15 egyetemfoglaló tiltakozik! Ez 4.2%

Nem stadion – Átadták az új városi uszodát Kisvárdán