in ,

„Az egyik egy velejéig romlott hazug disznó, ez a Verebes, a másik egy agyament újságírócska, ez Havas Henrik”

Heti hetes-nosztalgia

 

„Az egyik egy velejéig romlott hazug disznó, ez a Verebes, a másik egy agyament újságírócska, ez Havas Henrik” – értékelte a hajdani Heti hetes című érzékenyítőshow két munkatársát a sorozat producere, Ónodi György. Kettejük közül Havas válaszát ismerjük: „Ónodi Gyuri bármit mondhat rólam […] Abban a lelkiállapotban, amiben ő van, szerintem bármit mondhat.”

Minden pofon jó helyre ment.

(A szintén magasröptű Lali Király CsütörTöke YouTube-csatornának nyilatkozó producer régi motoros, a Heti hetes mellett több intellektuális műsort készített az idők során. Például a fergeteges Mónika-show-t.)

Sokan nem is értik, mekkora pótolhatatlan veszteség érte négy esztendeje a magyar kultúrát és közéletet, amikor tizennyolc évnyi felhőtlen kacagás után megszűnt az RTL-en a Heti hetes műsorsorozata. A producer egyik korábbi szenvedélyes interjújából csak úgy áradt a mélyről jövő fájdalom. Azt mondta, bár sok helyütt olvasta, hogy elfáradt a műsor, ez nem igaz. „Ahogyan ma, úgy húsz év múlva is érdekes lesz közéleti szereplők, művészemberek vagy bohócok véleménye az aktuális történésekről.” De mi ezt itt, a jobboldalon úgysem érthetjük, merthogy belőlünk hiány­zik a humorérzék. Humor csak odaát, a baloldalon van. „A jobboldalnak le van varrva a szája, valahogy genetikailag nem működik az az izom, amitől az ember képes a mosolygásra.”

Ónodi György arról is beszélt, szíve szerint feltámasztaná a Heti hetest, sőt amennyiben ez megtörténne, élőben közvetítenék az adásokat. Hiába, rajonganak az ilyesmiért: hergelés, uszítás, provokáció… Miénk itt a tér!

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

 

Add tovább!

Agyhalál – Dezse Balázs 5 percben mutatta be a „csodálatos” budapesti Resortot – Pálmafák, hawaii Budapest közepén! Videó

Feri szelfizés közben eldőlt – Videó