in , ,

Már a fél ország a DK hülyeségein röhög – Erről írt Bognár Zsolt

A dekára megvettek

A Demokratikus Koalíció fennen hirdeti, amiről inkább mélyen hallgatnia kellene.
Világraszóló újévi fogadalmuk királyi többese a következő:
,,2024-ben is tovább építjük nemzetközi kapcsolatainkat.”
Na persze!

Az országunkat a Fidesz-KDNP vezeti 2/3-os társadalmi támogatottsággal. Ebből az következik, hogy az ellenükben végzett nemzetközi, de végtelenül egyoldalú DK-s kapcsolatépítés csupán a kisebbség akarnokoskodása, ami káros a kormányzópárt nemzetközi politikai stratégiájával szemben.

Nem beszélve arról a szervilis igazodásról, ami korszakonként a baloldal számára csak úgy elképzelhető, hogy kritika nélkül átlendülnek a ló túloldalára.

Tudjuk régóta, hogy számukra csak a nemzetközivé tett glóbusz jelenti a világok legjobbikát, de azon nem meditálnak, hogy ennek a bizonyos nemzetköziségnek történelmi koronként változnak, változhatnak a meghatározó szereplői. Na és akkor mi lesz? Ismerve őket, egy ilyen változás bekövetkezése esetén a legkisebb problémát sem fogja nekik jelenteni, hogy épp melyik oldalára pottyannak is a politika nemzetközi pej lovának. A lényeg, hogy az ülepéhez közel essenek, mert ott valahogyan mindig sikerül jól érezni magukat.

Csak a többségi magyar érdek esik kívül a látókörükön. Ezért van jobboldali kormánya Magyarországnak, ők meg énekelgessék továbbra is az Internacionálét a vörös szőnyegükön, amit hol kiterítenek, hol felhajtanak.

Az az ő Hollywoodjuk, ha keletről, ha nyugatról fúj is a szél.

Csak el ne felejtsék a szövegét:
,,Ez a harc lesz a végső
Csak összefogni hát,
És nemzetközivé lesz
Holnapra a világ.”

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Megszólalt a letartóztatások kapcsán Mateusz Morawiecki – Példátlan veszély fenyegeti a demokráciát a volt miniszterelnök szerint + Mindenszo.hu kommentár

A bolgár nő megint össze-vissza hazudozott: nem tartalmaz a minimálbér összegére és megállapításának módszertanára vonatkozó kötelezettségeket az európai minimálbér-irányelv