in , ,

Bognár Zsolt szerint a DK hazudik és nem állnak 23%-on Budapesten – A himbilimbi-huszár dicsekszik

Gréczy Zsolt DK-s szórólapja szerint 23%-os a saját pártjuk és nagyon vezet az ellenzék.

Oszt? És miben vezettek Zsoca?
Ha demagógiában, akkor alulbecsültettétek magatokat, ha kormányzóképességben, akkor meg felül.

A friss felmérést az az Idea Intézet készítette, melynek stratégiai igazgatója Böcskei Balázs. Ezen a ponton – leginkább a név hallatán – a politikában jártas halandók joggal ráncolni kezdik a szemöldöküket és némi gyanúper ébred bennük a féktelen balos hurráoptimizmus láttán.
Akár azt is írhatta volna Böcskei, hogy a DK 120 %-on áll, amennyiben a guruló dollárok eddigi névtelenjeit is az ellenzéki csipet-csapatokhoz számolja.

Egyébként ezekkel a fránya százalékokkal valahogyan rendre hadilábon állnak a ,,független” közvélemény-kutató kőbalos elvtársak. Böcskei cimbijei ne vezessenek, hanem próbáljanak meg inkább célba érni olyan tömegkarambolok nélkül, amilyet példának okáért 4 évente szoktak elővezetni.

Attól még, hogy ugyanazon a szerelvényen próbálnak összezsúfolódni, nem jelent feltétlen sikert. Ennek tanúi voltunk, nem is olyan régen. Jól érzik, hogy önjogukon oly kevesek, mint maci sajtban a brummogás, így hol ezzel, hol azzal a tanulóvezetővel ,,ZAY-ONGANAK.
Azt gondolom, hogy az ismétlődő szellemi totálkáruk után nem az újrafényezéses sufnituning volna az üdvözítő megoldás az egymást is gyűlölő pártműhelyeikben, hanem sokkal inkább a szalonautós frissességű nullkilométeresek hadrendbe állítása. Ha lennének olyanok.
Böcskei úr meg hagyja a dagadt százalékokat másra és a valóságot vigye fel a padlásra, de még a padlássöpréseik előtt, amelyekről a gyurcsányi ősrobbanás óta tudjuk, hogy:
,,Nem kell félni, nem fog fájni.”

Sokaknak sajnos azóta is sajog és fáj mindene. A 2006-os rendőrterrort követő 4 évben ezt nem csak fizikai, de a szellemi és a gazdasági ellehetetlenülés értelmében is gondolom.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

GFG elmondta a lényeget, mi lesz Ukrajnával és az EU-val + mindenszo.hu kommentár

Most Olaszországból álltak ki a magyarok mellett! A Hajrá Olaszország frakcióvezetője szerint Orbán Viktor a hazája érdekeit képviseli