in ,

Bognár Zsolt hatalmas jobbhorgot vitt be a Nyugatifény (a DK házi lapja) hazudós újságírójának

Nyugati Fény, de fekete lyuknyi sötétség

Életemben nem hallottam erről a portálról, talán nem is baj. Azaz mégis, mert megnéztem. Ez az a DK-s blog, amelyik folyamatosan próbál ellentartani a valóságnak. Kenyeres Bence a főszerkesztő náluk, ő ragadtatta magát megszólalásra, amely most írásom tárgyát képezi.

Ez a mosolygós szellemi koravén Nagy Feró előtt lengette meg elhangolt léggitárját.
A ,,pokol elszabadulásától” tart az ifjú főpublicista, ez az akár momentumosnak is beillő nyikhaj, mert a zenész Orbán Viktort a magyar történelem négy legnagyobb alakja közé sorolta.
Nagy Feró a vele készült villáminterjúban azt is kijelenti, hogy Magyarországot legjobban a ,,liberális-kommunista hatalomátvételtől” félti.

Erre a megfogalmazásra írja ez a ,,megértés nem a kenyere” Kenyeres értetlenkedve, hogy ,, BÁRMIT is jelentsen ez.”
Aranyapám!
Akkor a ,,BÁRMIT IS JELENTSEN EZ” dilemmádra mondom, hogy megértsd. Jól figyelj, nem mondom el kétszer!
A lengyeleknél most zajlik épp pepitában, amit legszívesebben Magyarországon statuálnának a liberális nagyurak, az újkommunista hatalom restaurátorok. Számodra az lenne fincsi nálunk is, ami náluk történik, ugye?

Feró kristálytisztán látja ezt a veszélyt és nevén nevezte a gyereket, miközben te és balos elvtikéid fejében a liberális-kommunista nyomulás a demokrácia csúcsa, megfejelve a nemzetköziség olvasztótégelyében való szervilis feloldódással.

Ha kérhetem ne te javasolj Ferónak ,,Fidesz-tagságot igazoló könyvecskét”, már csak azért se, mert a ,,Nyugati fény-telenség” még véletlenül sem az ő, hanem a te jól fésült, de megszólalásoddal jól felsült buksidba égetett fekete-lyukat a tisztánlátás látómezejébe. A különbség a kettő között csak fényévekben kifejezhető.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Megy a félrenézés – Az unió vezetőit nem érdekli, mi történik Lengyelországban

Bognár Zsolt ismét elmagyarázza, hogy Batka Zotyó 1 fabatkát sem érő baloldali csicska-újságíró