in ,

Ilyenek a baloldali szavazók – „Remélem, már 79. nem lesz, seggnyaló!” – a halálát kívánják a Magyar Pétert kritizáló Nagy Ferónak

„K.rva anyád te mocsok komcsi” – válogatott trágárságokat kapott a véleményéért a legendás énekes.

Nagy Ferót megkérdezte az RTL, így az énekes kifejtette, mit gondol Magyar Péter Partizan-interjújáról. Feró, aki sosem kertel, elmondta, egyáltalán nem tetszik neki a jelenség: „Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészkébe” – mondta a Beatrice frontembere. A markáns véleményének meg is lett a következménye.

 

Mivel nem találtak jobb fórumot rá, többen a Nagyferó és a Beatrice Facebook-oldalon kezdték gyalázni a zenészt, ráadásul Feró 78. születésnapjáról megemlékező poszt alatt. A  mocskolódások között több „gyöngyszem” is akadt. Volt, aki megelégedett azzal, hogy csak annyit írt: „dögölj meg te mocsok”, más genetikai hulladéknak nevezet Nagy Ferót és ítéletet hirdetett:

„nálad még egy csótány is gerincesebb!”

A „kedves” születésnapi köszöntők sorához csatlakozott az a hozzászóló is, aki mocsok komcsinak és pedofilsimogató g.cinek nevezte a születésnapos énekest mindazért, mert kifejtette a véleményét, és „a k.urva anyád te mocsok komcsi” hozzászólást is be tudta pötyögni valaki. A „jókívánságok” sem maradtak el: „Ilyen sokáig elél a szar te nemzet patkánya dögöltél volna már meg te alkoholista majom”, a hab a tortán pedig (ha már születésnap), az egyik hozzászóló csak annyit írt: „remélem, már 79. nem lesz segnyaló!”

 

 

(Mandi)

 

 

Mindenszo.hu kommentár: na, ilyenek ezek. Ilyen ez a baloldal. Maki Zaj akasztaná a kormánypárti politikusokat, a felhergelt választóik meg szintén. Aztán ha ezt kikéred magadnak, netán egy polgármester erkölcstelen életviteléről beszámolsz, akkor 4 millióra büntetik például a portálunkat. Ezek be akarják fogni a szánkat!

Nem hagyjuk!!!

 
 

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Érzitek a különbséget???? Békemenet vs. Tomboló csürhe

Nemzetközi sivalkodás van – Cseh Katalin szakmányban végzi a hazaárulást – Most Amerikától várják a beavatkozást – Cseh Katalin: biztosítottuk az amerikai küldöttséget, hogy Magyarország nem egyenlő Orbán Viktorral