in ,

Nagy Feró miatt indult vérgőzös gyűlöletcunami Orbán Viktor ellen

Az Amerikai Népszava ismét előhúzta a hazug, libsi nácikártyát.

„Felhévizy Félix úgy döntött, hogy nem hagyja az utolsó napokra a karácsonyi ajándék vásárlását, ezért már a héten elkezdte összegyűjteni a meglepetésnek szánt apróságokat. A legtöbb fejtörést az egyik barátjának szánt ajándék beszerzése okozta. Sorra járta az antikváriumokat, nem gondolta volna, hogy ilyen nehéz lesz beszerezni a kétezres évek elején kiadott, Bayer Zsolt: Hol a pofátlanság határa? – Új moralisták és farizeusok című háromrészes sorozatot. Félixnek természetesen ott vannak a könyvespolcán ezek a könyvek, és úgy döntött, hogy remek ajándék lesz ez a hamisítatlan Bayer-klasszikus. Végül sikerült beszereznie őket nagyon jó minőségben, így kipipálhatta az egyik ajándékot. Hazafelé a villamoson elolvasta a Nagy Feróval készült interjút a Magyar Nemzet online felületén.

Mindig szerette Ferót és a Beatrice zenéjét, nagyszerű szövegeit. Szokásához híven Feró rendesen odapörkölt a balosoknak:

»Mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor miniszterelnök! Én úgy gondolom, hogy David Pressman, Amerika budapesti nagykövete nyíltan provokál minket. Engem zavar, amikor bejelenti, hogy meleg, a párja egy férfi. Nem vagyok homofób, de mi közöm a magánéletéhez? Persze, ha én ezt ki merem mondani, akkor engem homofóbnak kiáltanak ki az úgynevezett független demokraták. […]«

Ezek az őszinte szavak kiverték a biztosítékot a szélsőbaloldali Amerikai Népszavánál. Tudják, ez az a gyűlöletmédia, amelynek olyan szélsőbalos, szélsőliberális munkatársai vannak az impresszuma szerint, mint például Para-Kovács Imre, aki nem is olyan régen a Klubrádióban gyalázta vicsorogva Magyarországot. A főszerkesztő, Bartus elvtárs az interjú kapcsán vérgőzös gyűlöletcunamit indított Orbán Viktor ellen. Ismét előhúzta a hazug, libsi nácikártyát: »Nem foglalkoznánk Nagy Feró szellemi kapacitásához méltó, David Pressman nagykövetről szóló megjegyzéseivel, de a polgárinak nevezett propagandalapban megjelent interjújából kiemeljük azt a felhívását, hogy mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor miniszterelnök! Mondunk: Adolf Hitler, csak ő már nem él. Viszont szellemi hagyatéka él, s az ideológiáját Orbán Viktor hasznosítja és viszi tovább. Orbán még nem olyan bátor, mint nagy elődje, de még lehet. Orbán csak Hitler mércéjével mérhető formátumú narcisztikus pszichopata, náci és fasiszta diktátor.«

Meddig tűrjük ezt? Nekik mindent szabad? – kérdezhetjük joggal. Azt hiszem, egyértelmű, hogy Bayer Zsolt egykori sorozatának a címe most talán még időszerűbb, mint valaha. Tényleg, hol a pofátlanság határa? – gondolta magában Felhévizy, majd gondosan elkezdte becsomagolni a könyveket.”

 

(Felhévizy Félix, Mandi)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Még mindig „szigetelődünk” – Most minden szem Orbán Viktorra szegeződik az EU-ban!

Megjött az év mémje a főpolgármesterről és Budapestről – Mindenki ezen röhög – Íme