in ,

Nagy Feró: Orbán Viktor többet próbál meg tenni Magyarországért, a magyarságért, mint eddig bárki a rendszerváltás óta.

Ha Viktor kérné, akár a díszemelvényen is ott ülnék!

„Úgy érzem, életem legfontosabb pártja a Fidesz. Négyszer nyerték meg a választásokat, már csak ezért is kicsit csendesebben kellene kritizálnia azt, amit képviselnek. A helyi Fidesz-szervezetet is támogatom, részt veszek a Békemeneteken, s ha Viktor kérné, akár a díszemelvényen is ott ülnék, hiszen a miniszterelnöknek szüksége is van rá, hogy kiálljunk mellette.

Orbán Viktor többet próbál meg tenni Magyarországért, a magyarságért, mint eddig bárki a rendszerváltás óta.

Mondják, hogy Orbán a liberális internacionálé alelnöke is volt, de engem ez nem zavar, hiszen magamat is mindig liberálisnak tartottam. Ez alatt azt értem, hogy nem zavar, ha valaki mást gondol, mint én, hiszen mi egy országot építünk, s ebben a projektben a legfontosabb szó a magyarság érdeke. Az, hogy ez milyen módon valósul meg, az már egy másik kérdés.

Tudom, hogy manapság a jobboldalon a liberális szitokszóvá lett, de ezt rossz dolognak tartom. A másik szitokszó az, hogy demokrata, de ezt a kifejezést is Amerikában járatták le azzal, hogy az ottani demokraták szerint, ha valaki mást gondol, mint ők, az már rögtön fasiszta.

Visszatérve Orbán Viktorra, én azt gondolom, ő zseniálisan vezeti az országot, annak ellenére, hogy ez az Európai Unió egy nagy tévedés volt a részünkről.

Orbán tisztában van a saját erejével, nem él vissza a hatalmával, egyre többen mondják, hogy Európában, napjainkban ő a legfontosabb politikus.”

 

(Mandi)

 

 
 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Dopeman: progresszív konzervatív vagyok (VIDEÓ)

Ez már kezd egy kicsit sok lenni – ORFK: több mint 11 ezren érkeztek Ukrajnából pénteken