in ,

Na, most nagyon igaza van Nagy Ferónak – Nagy Feró a kormány kultúrpolitikájáról: „Túl sokat enged meg a liberálisoknak” Videó

A Beatrice frontembere elmondta, a DK-s mutyi után rendőrökkel vitetné el Ascher Tamás színházi rendezőt, a Katona főrendezőjét.

Nagy Feró a frisshirek.hu Exkluzív című podcastjának volt a vendége, ahol szóba került a DK-tagoknak juttatott jegyárkedvezmény a Katona József Színházban, de Azahriahról és Krúbiról is elmondta a véleményét a Beatrice frontembere.

Az énekes hangsúlyozta, teljes mellszélességgel támogatja a Fideszt, de szerinte a kormány kultúrpolitikája túl sokat enged meg a liberálisoknak. Példanak a Quimby szereplését hozta fel a Tusványosi Fesztiválon.

A Mandiner beszámolt róla, hogy a Katona József Színházba hirdet kedvezményes jegyeket saját tagjainak a Demokratikus Koalíció. Nagy Feró elmondta, ha ő felelne a kultúráért, rendőrökkel vitetné el Ascher Tamás színházi rendezőt, a Katona főrendezőjét.

Nálam az Ascherékért kimegy két rendőr és befejeztük!” – fogalmazott.

Természetesen nem maradhatott ki a beszélgetés témái közül Azahriah és Krúbi sem: Nagy Feró előbbit „zseniálisnak”, utóbbit „trágárnak” tartja.

 

A teljes beszélgetést itt nézheti meg:

 

 

 

 

(Mandi)

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

A fogtündér megint Orbán Viktor miatt sivalkodik: szerinte Orbán Viktor tönkreteszi az európai integrációt

Kohán Mátyás beszólt az ukrán elnöknek – Szép próbálkozás, Ukrajna, nagyon szép próbálkozás!